Semesterbostad i Borgo San Gregorio på Sicilien

Terrazza La Perla

Lägenheten ligger överst i det gula huset i mitten
 
Terrazza La Perla är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza La Perla är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Borgo San Gregorio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här bor du ut till det lilla torget i fiskeläget Borgo San GregorioSiciliens norra kust. Precis nedanför huset finns en härlig sandstrand och utsikten når helt ut till de Eoliska Öarna. På de klaraste dagarna kan man se vulkanön Stromboli som sticker upp bakom öarna Lipari och Vulcano. Du kan också njuta av utsikten från de två närliggande restaurangerna: den ena precis runt hörnet (Da Matteo) och den andra ca. 100 merer bort (La Tartaruga).

Semesterlägenhet med hela två terrasser till 2 personer

Väljer du en vistelse i denna lägenhet så är det inte för att tillbringa semestern inomhus. Man kommer in från baksidan av huset där man finner en stor övertäckt terrass med gröna planter och massor av plats för att vila i skuggan. Inne i själva lägenheten är platsen liten men välplanerad. Man har ytterligare en fin terrass med möbler och havsutsikt.

Läs mer om Terrazza La Perla

Järnväg bakom huset och tågstation i grannstaden

Bakom fiskeläget San Gregorio går järnvägen mellan Palermo och Messina så man bör notera att tågen kan höras något lite de få gånger om dagen som tåget kör förbi (sista tåget kör ca. kl. 21.00 och det första ca. kl. 06.00). En del tycker detta är lite störande andra menar att det är så lite att vi knappt borde nämna det. Det finns ingen tågstation i själva Borgo San Gregorio utan närmaste tågstation finns i staden Capo d'Orlando (2 km) där man även finner supermarket och fint utbud av affärer och restauranger.

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Denna studiolägenhet består av ett nattområde med dubbelsäng samt ett dagområde där det finns kokvrå med matbord och en soffa. Lägenheten har dessutom badrum med toalett och en liten dusch. Lägenheten är utrustad med TV och aircondition. Dessutom delar den användning av tvättmaskin (på den gemensamma terrassen på andra våningen) med Appartamento Conchiglia och Casa Stella Marina.

Dölj texten
 
 
search map