Semesterbostad i Borgo San Gregorio på Sicilien

Pergola Spigola

 
Pergola Spigola är inte tillgänglig i dagsläget
Pergola Spigola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Borgo San Gregorio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Pergola Spigola ligger på första våningen med direkt utgång till det trevliga torget. Trots att lägenheten ligger nära stranden har man inte havsutsikt, då den möblerade pergola är täckt av fina gröna plantor varigenom man ibland kan skymta havet.

Bakom byggnaden som lägenheten ligger i går järnvägen mellan Palermo och Messina, därför bör man vara inställd på larm de få gånger om dagen som tåget passerar (sista tåget ca. kl. 21.00 och det första ca. kl. 06.00). Några upplever detta som störande medan andra knappt lägger märke till det.

Läs mer om Pergola Spigola

Tvårumslägenhet med 2 / 4 sovplatser (med terrasse):
- Lägenheten består av ett litet kök, uppehållsrum med matbord och våningssäng, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten är dessutom utrustad med TV. Lägenhetens pris är beräknad till max. 4 personer, men det finns möjlighet för en extra säng i uppehållsrummet eller i sovrummet mot betalning av tillägg.

Dölj texten
 
 
search map