Semesterbostad i Borgo San Gregorio på Sicilien

Mansarda Gambero

 
Mansarda Gambero är inte tillgänglig i dagsläget
Mansarda Gambero är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Borgo San Gregorio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mansarda Gambero ligger på vindsvåningen (fjärde våningen) med utsikt över San Gregorios torg och bukt. Nedanför lägenheten finns ett trevligt matställe (Da Matteo) och stranden där du kan tillbringa flera sköna timmar. I San Gregorio finns det ett par matställe och en glassbar om sommaren.

2 km till inköp mm i Capo d'Orlando

Från San Gregorio är det 2 km till staden Capo d'Orlando som erbjuder ett ordentligt centrum med allt från affärer och supermarket till restauranger och tågstation. Bakom husen går tågbanan mellan Palermo och Messina, så man bör vara inställd på larm några få gånger om dagen när tåget kör förbi (sista tåg kör ca. kl. 21.00, det första ca. kl. 06.00). Några kan anse larmet störande, andra lägger inte ens märke till det.

Läs mer om Mansarda Gambero

Trerumslägenhet med 3/4 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Lägenheten består av kök med utgång till terrass med havsutsikt, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten har även TV.

Dölj texten
 
 
search map