Agriturismo i Borgo San Gregorio på Sicilien

La Fattoria Milio

 
La Fattoria Milio är inte tillgänglig i dagsläget
La Fattoria Milio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Borgo San Gregorio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

La Fattoria Milio ligger uppe på en bergssluttning vid Borgo San Gregorio, 3 km från Capo d´Orlando och inte långt från de Aoliska Öarna.

Detta är en gård med ekologisk produktion av apelsiner och olivolja, men som med stor glädje tar emot gäster som önskar en naturupplevelse på stranden vid Siciliens nordkust. Vi rekomenderar att man kommer hit med bil. Det stora minuset är den huvudväg (SS113) som går förbi och utgör en del buller. Letar man efter ett stillsamt ställe ska man åka en bit in i landet (från kusten) där inte huvudvägen och tågen går (te.x. Scafa)

Läs mer om La Fattoria Milio

Gästerna bor i små villor omgivet av gröna arealer mitt i en vacker olivplantage. Varje villa har sin egen utomhusterrass med trädgårdsmöbler och grill.

Det ska uppmärksammas att check-in kan ske senast kl. 22.00. Efter kl. 22.00 är det inte möjligt att checka-in, och skulle man ankomma efter denna tid hänvisas man att sova första natten på hotell.

Dölj texten
 
 
search map