Omdömen från Hotel La Tartaruga

 
Hotel La Tartaruga är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Tartaruga är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Borgo San Gregorio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel La Tartaruga

Läs personliga omdömen av Hotel La Tartaruga som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel La Tartaruga. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Marie-Louise med familj från Göteborg i Sverige bodde på Hotel La Tartaruga i Borgo San Gregorio från den 11. till den 14. september 2008.

Jo, vi trivdes fint på La Tartaruga och San Gregorio är pyttelitet, men det var ok med oss. Hade hyrbil och det gick snabbt att ta sig till Cape dÓrlando. Hotellet hade en fin pool, även om den inte var tillgänglig mer än några timmar om dagen, varför vet vi inte. Stranden intill var dock fin och vattnet ljuvligt så här års- september.

Åkte en dag till Etna och det var lite väl långt, med allra slingriga vägar.
Tog oss till södra delen, där kabinbanan är. Varning - löjligt dyrt: 50 euro t/r per person för att komma närmre toppen.

Siciliens norra delar var fina och grönare än vi väntat. Folk pratar i allmänhet inte engelska, men är vänliga mot turister.
Vi är nöjda med era tjänster, men hade gärna fått instruktionerna till att åka till hotellet via mejl också. Nu hann de ju inte fram med posten innan vi åkte, vilket var förvirrande.

Återvänder gärna till Sicilien för att se mer ett annat år.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Anna med familj från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Villa Kristina i Taormina från den 20. till den 22. juli 2006.

Sicilien var verkligen underbart oxh v hade en väldigt fin resa.

Hotell Kristina i Taormina var över förväntan med jätte fin utsikt över bukten och Etna. De tar dock extra betalt för parkeringen

Hotel Tartaruga var fint men de försökte först ge oss ett sämre rum än vad vi betalt för.

Maten var jätte bra på Hotel Moderno i Erice. Den parkering som de har ligger ganska långt ifrån hotellet, lite utanför staden.

Hotel Kaos i Argigento känns verkligen som att de passarat sina bästa dagar. De försöker ändå hålla uppe skenet men det blir bara fel. Maten var rätt dålig. Hotellet var lite felutmärkt på den karta vi fick av er vilket gjorde det svårt att hitta.

Agriturismo Val de Noto var ett super ställe. Också väldigt svårt att hitta, men det är nog svårt att ge en anständig vägbeskrivning runt olivodlingarna. Vi åt två kvällar och ena kvällen var maten tråkig men den andra kvällen var det en stålande buffet - så lite ojämnt helt enkelt. Vi blev förskräckta när vi togs emot av ett polskt par som var rejält berusade. De arbetade på gården men som tur var såg vi inte så mycket av dem sedan. Familjen som har stället är jätte trevliga.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map