Hotell i Borgo San Gregorio på Sicilien

Hotel La Tartaruga

 
Hotel La Tartaruga är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Tartaruga är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Borgo San Gregorio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Där ligger bara ett hotell i den mysiga fiskebyn Borgo San Gregorio, och det är ett mycket bra! Hotel La Tartaruga är berömt runt om på ön och i resten av världen.

Hotellet ligger ovanför stranden, och om man inte skulle ha ork att gå de 40 meterna ner till stranden så kan man njuta av hotellets enorma pool med kristallklart havsvatten. Här kan man ta ett uppfriskande bad eller bara ligga i en solstol och njuta av den sicilianska solen. Vid sidan om poolen finns en stor terrass där det om sommaren finns en pizzeria och var det bjuds upp till dans. Observera att hotellet annars ställer poolen till förfogande för simkurser för de lokala barnen. Hotellets gäster har dock tillgång till poolen under alla de timmar som den är öppen trots de livliga barn som finns där under vissa perioder.

Läs mer om Hotel La Tartaruga

Rummen på hotellet är rymliga och alla utrustade med TV, telefon, aircondition, eget badrum och balkong eller terrass.
- rummen med pool utsikt ligger på första, andra eller tredje våningen och har alla balkong med havsutsikt från sidan.
- rummen med havsutsikt och balkong ligger på andra eller tredje våningen.
- rummen med havsutsikt och terrass ligger alla på första våningen. Terrassen till varje rum är stor och möblerad med solstolar.

Hotellets restaurang har varit en av de mest kända på den sicilianska nordkusten. Restaurangens filosofi gick ut på att tillaga färsk fisk som kom in med fiskarna på morgonen. Efter ett par förvirrande år har ägaren kommit tillbaka till restaurangens kök och det har både vi samt flera matguider konstaterat! Nu är la Tartaruge nämnt i matbibeln Il Gambero Rosso och i L'Espresso. Vinkällaren är välutrustad med framförallt goda vita viner. Servicen lever dock inte enligt vår mening upp till prisnivån.

Dölj texten
 
 
search map