Semesterbostad i Borgo San Gregorio på Sicilien

Casa Stella Marina

 
Casa Stella Marina är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Stella Marina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Borgo San Gregorio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Stella Marina ligger på andra våningen med utsikt över San Gregorios torg och bukten. Havet och stranden ligger på den andra sidan vägen medan det är ca. 20 meter till "Pizzeria da Matteo" och ca. 100 m till den kända restaurang på Hotel La Tartaruga.

Bakom husen går järnvägen mellan Palermo och Messina, så man ska förberedd på tågbuller de få gånger under dagen som tåget kör förbi (första tåget kör kl. 06.00 och de sista ca. kl. 21.00). Några anser att detta buller stör, andra tycker det är så obetydligt, att vi inte ens borde nämna det.

Läs mer om Casa Stella Marina

Trerumslägenhet med 3/5 sovplatser (med balkong och havsutsikt))
- Ingången till lägenheten är från bergsidan där järnvägen löper. Lägenheten är inredd med litet kök, uppehållsrum med matbord och dubbel bäddsoffa samt utgång till balkong med havsutsikt, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt fönster mot järnvägen och badrum med toalett och dusch. Lägenheten är utrustad med TV och delar tvättmaskin på en gemensam terrass på andra våningen med Appartamento Conchiglia och Terrazza La Perla.

Dölj texten
 
 
search map