Semesterbostad i Borgo San Gregorio på Sicilien

Appartamento Conchiglia

 
Appartamento Conchiglia är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Conchiglia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Borgo San Gregorio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Appartamento Conchiglia ligger på det trevliga torget i San Gregorio och vänder ut mot havet - på den andra sidan av vägen ligger stranden. Från både uppehållsrummet och sovrummet har man utgång till balkong med havutsikt. Lägenheten är utrustad med TV och delar bruk av tvättmaskin med Terrazza La Perla och Casa Stella Marina.

Restaurang nedanför trappan och 2 km till närmaste stad

Vill du gå ut och äta behöver du inte ta bilen. Du finner Da Matteo nedanför trappan och den erkända fiskrestaurangen La Tartuga ca. 100 meter från torget. För inköp, supermarket, shopping, uttagsautomat och tågstation ska du köra till Capo d'Orlando (2 km). Bakom husen går järnvägsbanan mellan Palermo och Messina, så man ska vara inställd på, att det är larm de få gånger om dagen, var tåget kör förbi (sista tåg kör ca. kl. 21.00, det första ca. kl. 06.00). Några finner detta larm störande, andra finner den så obetydlig, att vi inte borde nämna den. Ingen av boendets fönster vänder mot järnvägen och larmet framkommer här rätt dämpat.

Läs mer om Appartamento Conchiglia

Tvårumslägenhet med 3/5 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Lägenheten befinner sig på andra våningen och råder över kök, uppehållsrum med matbord samt bäddsoffa och enkelsäng, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Från både uppehållsrummet och sovrummet har man utgång till balkong med havutsikt. Lägenheten är utrustad med TV och delar tvättmaskin på en gemensam terrass på andra våningen med Terrazza La Perla och Casa Stella Marina.

Dölj texten
 
 
search map