Semesterbostad i Borgo San Gregorio på Sicilien

Alloggio Corallo

 
Alloggio Corallo är inte tillgänglig i dagsläget
Alloggio Corallo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Borgo San Gregorio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Alloggio Corallo ligger lugnt och fridfullt i ett hörn av San Gregorios torg. Havet och stranden ligger på den andra sidan av torget och vägen. Lägenheten är byggd ovanför en underjordisk vattenkälla, förr kom byns damer hit och tvättade kläder men idag så rinner källan som sagt under huset vilket gör att det alltid är mycket svalt och skönt inne i lägenheten.

Bakom San Gregorio löper järnvägen mellan Palermo och Messina, så man ska vara inställd på att den kan väsnas lite de få gånger om dagen som tågen kör förbi (det sista kör ca. kl. 21.00 och det första ca. kl. 06.00). En del tycker det stör lite, andra tycker det är så lite att vi inte ens borde nämna det.

Läs mer om Alloggio Corallo

Torumslägenhet med 2 / 3 sovplatser (första våningen):
- Lägenheten är mycket trevligt inredd och består av kök och bäddsoffa för en person, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Från köket har man utgång till en privat terrass där det finns gott om plats att äta och njuta av tillvaron. Lägenheten är dessutom utrustad med TV.

Dölj texten
 
 
search map