Bilhyra på Sicilien

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0

Hämtar innehåll

Mest populära städer och område

Vill du ha ut det mesta av din semester på Sicilien, Medelhavets största ö, är en hyrbil det perfekta valet. Med din egen bil kan du enkelt nå runt till alla öns spännande sevärdheter, och slipper anpassa dig till tidtabeller utan kan istället ta semestern i ditt eget tempo. På ett så populärt resmål som Sicilien hittar du ett stort urval kända biluthyrningsbolag som t.ex. Avis, Hertz och Europcar, liksom här också finns många lokala biluthyrare. Hyrbilarna erbjuds i olika kategorier och märken, så du har nästan alltid möjlighet att hitta en bil som passar dina önskningar.

Maggiore bilhyra med In-Italia

Hos In-Italia har vårt systerbolag i Italien, tillsammans med Maggiore, gått in i ett unikt avtal som säkrar dig en bra produkt där det alltid ingår fria kilometer samt kasko- och stöldförsäkring, och allt detta utan någon självrisk! Maggiore är det största biluthyrningsbolaget på Sicilien, och har uthyrningskontor i alla viktiga städer, och naturligtvis också på alla flygplatser. Klicka på nedanstående länk för att se priser och läsa mer om fördelarna med att hyra bil genom Maggiore på Sicilien

>>> Sök priser hos Maggiore biluthyrning på Sicilien

Auto Europe Biluthyrning

Med sökmaskinen från Auto Europe bilhyra kan du jämföra priser och lediga hyrbilar från mer än 400 biluthyrningsbolag, härunder kända verksamheter som SIXT, Europcar, AVIS, Hertz, Interrent, Budget och Firefox rent a car. På Sicilien erbjuder Auto Europe bilhyra på alla flygplatser och i de sörre städerna. Auto Europe är det man kallar en Car Rental förmedlare så du ingår själva avtalet med de olika biluthyrningsbolagen du hittar i sökmaskinen. Firmans Europeiska huvudkontor ligger i Tyskland, och här har man också sin kundservice som är öppen dygnet runt. 

>>> Jämför priser med Auto Europe biluthyrning i Italien

Olika typer av hyrbilar

Har du inte behov för en stor bil med plats till många passagerare, kan du utan problem välja en av de minsta bilmodellerna, som samtidigt är den billigaste lösningen. Du kan eventuellt välja att nyttja de många solskenstimmarna på Sicilien till att skämma bort dig självmed en unik körupplevelse i en liten smart sportbil eller cabriolet. 

Reser du till Sicilien med hela familjen, eller en annan större grupp, är det nog mer troligt att du kommer att välja en mini-van med plats till 7 personer. Även om ni inte nyttjar alla platser, kan det bara en bra idé då ni också har mer plats till allas bagage.

Även om du primärt åker till Sicilien för att spendera större delen av dagarna på stranden vid det azurblå havet, är bilhyra en möjlighet för att få ut mer av semestern. Ön har några av världens bästa stränder, och har du en bil till ditt förfogande, kan du testa flera av dessa under semestern, och således hitta precis din drömstrand.

Sicilien har dock naturligtvis mer att erbjuda, än bara fantastiska stränder. Många besökande beställer en hyrbil för att kunna utforksa det rika urvalet av fascinerande kulturhistoriska sevärdheter och enastående natur. Och dessutom är det ju svårt att undvika Europas högsta och mest aktiva vulkan, Etna, som bör stå högt på din lista över utflykter, om du vill ha en unik naturupplevelse.

 
search map