Omdömen från Agriresidence Val di Noto

 
Agriresidence Val di Noto är inte tillgänglig i dagsläget
Agriresidence Val di Noto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Avola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriresidence Val di Noto

Läs personliga omdömen av Agriresidence Val di Noto som ligger på Sicilien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriresidence Val di Noto. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Anita och man från Göteborg i Sverige bodde på Agriresidence Val di Noto i Avola från den 27. till den 30. mars 2007.

Var staden och området trevligt?
Avola är till del en gammal stad och som alla städer i omgivningarna mycket trång och livfull att färdas i.
Gården är mycket vackert belägen med utsikten över trakten, staden Avola och havet i fjärran. Så här års doftar det av apelsinblommor och citronträden dignar av frukter. Det finns många möjligheter till utflykter i omgivningarna. Syrakusa, Noto, Pachino, ett naturvårdsområde med rikt fågelliv strax söder om Noto. Det finns miltals av bra stränder med badmöjligheter.

Har boendet levt upp till era förväntningar?
Vi var medvetna om att vi var där på försäsong och vi var de ända gästerna. Då det inte finns något vardagsrum/uppehållsrum kan kvällarna bli långa efter middagen så här års, då kvällarna är kalla och inte inbjuder till uteliv. Efter att ha druckit vin till maten så måste man ju ha transport om man vill göra något. Utbudet på kvällar så här års är mycket begränsat förmodligen också i Avola. Poolen var inte iordningställd för säsongen.

Har ni tips till nästkommande?
Upplevelsen på gården blir trevligare om man är flera som känner varandra förut och därmed kan umgås på kvällar. Det finns stora och spännande ytor för barn att röra sig på.

Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss?
På gården bodde 2 personer som är anställda att serva gästerna. Värdinna mötte oss första kvällen och kom sedan varje kväll för att bjuda till bords. Det finns hästar, mulor, några höns och 2 getter på gården. Informationen om lantliv och gårdsrytm såg vi inget av. Det är tyst, rent och charmigt på gården. Personalen är mycket servicevänlig och vill väldigt väl. De talar lite italienska och är från Polen. Värdinnan talar endast italienska.
Maten är hemlagad och mycket vällagad och god. Det serveras typisk mat från Sicilien och det är rikligt. Frukosten är mycket italiensk med många mjuka kakor - alla hembakade – och självklart citroner och apelsiner från gården.
Vi tar gärna emot en beskrivning av er upplevelse att resa med In-Italia och lägger det - med er tillåtelse - in på vår hemsida under resupplevelser... (endast med förnamn och resperiod så att ni ska förbli anonyma).
Vägbeskrivningen ni sände stämmer inte riktigt. Kommer man från Syrakusa skall man inte svänga vänster för det går inte utan höger och något vägnummer finns inte angivit vid avfarten. Det står kyrkogård på italienska på skylten. Man kör förbi kyrkogården och därefter kommer gårdens egna skyltar dock ibland gömda under några grenar. Kommer man vid mörker kommer det att bli svårt att hitta. Dessutom är det ju inte säkert att alla kommer från norr. Vi kom västerifrån och hade vissa problem att hitta, men fick hjälp av lokalbefolkningen. Gården är inte känd av lokalbefolkningen i Avola.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Anna med familj från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Villa Kristina i Taormina från den 20. till den 22. juli 2006.

Sicilien var verkligen underbart oxh v hade en väldigt fin resa.

Hotell Kristina i Taormina var över förväntan med jätte fin utsikt över bukten och Etna. De tar dock extra betalt för parkeringen

Hotel Tartaruga var fint men de försökte först ge oss ett sämre rum än vad vi betalt för.

Maten var jätte bra på Hotel Moderno i Erice. Den parkering som de har ligger ganska långt ifrån hotellet, lite utanför staden.

Hotel Kaos i Argigento känns verkligen som att de passarat sina bästa dagar. De försöker ändå hålla uppe skenet men det blir bara fel. Maten var rätt dålig. Hotellet var lite felutmärkt på den karta vi fick av er vilket gjorde det svårt att hitta.

Agriturismo Val de Noto var ett super ställe. Också väldigt svårt att hitta, men det är nog svårt att ge en anständig vägbeskrivning runt olivodlingarna. Vi åt två kvällar och ena kvällen var maten tråkig men den andra kvällen var det en stålande buffet - så lite ojämnt helt enkelt. Vi blev förskräckta när vi togs emot av ett polskt par som var rejält berusade. De arbetade på gården men som tur var såg vi inte så mycket av dem sedan. Familjen som har stället är jätte trevliga.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2005
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2004
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map