Agriturismo i Avola på Sicilien

Agriresidence Val di Noto

 
Agriresidence Val di Noto är inte tillgänglig i dagsläget
Agriresidence Val di Noto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Avola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På backarna några få kilometer från kusten ligger Agriresidence Val di Noto. Mitt i det typiska sicilianska kustlandskapet, omgivet av citron, mandel och olivträd ligger Silvios lilla bondgård där det numera också finns plats åt några få besökande.

Här springer hönsen fritt omkring på gården och dessa ska man självklart akta när man skjuter pilbåge vilket också är möjligt på gården. Får man lust till en ridtur är detta möjligt om man i förväg är kapabel att rida...

Läs mer om Agriresidence Val di Noto

De gamla byggnaderna har blivit renoverade och består idag av en rad rum i olika storlekar, några så stora att de passar perfekt för mindre familjer med barn. Alla rum är snyggt inredda och utrustade med aircondition samt badrum med toalett och dusch eller badkar.

Det är endast 4 - 5 km till stranden men på gården finns en härlig pool så man inte behöver åka så långt för att bada under de varmaste dagarna. Dessutom finns det restaurang på gården som endast serverar de gäster som bor på gården. Här kan man äta goda traditionella rätter som nästan endast lagar mat på gårdens egna produkter.

Agriresidence Val di Noto är inget stort ställe vilket gör att gästerna snabbt glider in i gårdens dagliga rytm. Detta har gjort gården till ett mycket trevligt och omtyckt ställe för de som önskar en semester i kontakt med det äkta Sicilien!

Dölj texten
 
 
search map