Hotell i Alia på Sicilien

Agriturismo Villa Dafne

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du är omgiven av den vackra sicilianska naturen och kan njuta av vyerna från alla vinklar och vrår. Detta är ett ställe där du kan koppla av och njuta av skönheten, stillheten och det genuint italienska levnadssättet. Villa Dafne är familjedrivet och missionen är att på ett fint sätt förena agrikultur med turism. Ett ställe, helt enkelt, där du känner dig som hemma fast du är på semester.

Egenproducerat och hemlagat, så klart

Ett av nöjena med en vistelse på Agritursimo Villa Dafne är maten, som de själva lägger stor vikt på. Här serveras både frukost, lättare luncher och smakrika middagar. Menyn består mestadels av egenproducerat både vad gäller grönsaker som kött och när du lämnar bordet är du garanterat både mätt och tillfredsställd.

För att få vara en äkta agriturismo måste man ha en viss procent egenproducerat och Villa Dafne föder därför upp både grisar, får och kor. På detta sätt kan de tillverka egna ostar, korvar mm. Grönsaker och örter odlas givetvis och när tomatsåsen till pastan ska lagas - ja, då är det så klart med husets solmogna tomater. Att du äter gott i Italien och på Sicilien är nästan en självklarhet och likaså gör du alltså här på Agriturismo Villa Dafne.

En plats för kropp och själ

Agriturismo Villa Dafne passar dig ypperligt som längtar efter en lugn och avkopplande semester med inslag av genuinitet. Landskapet runt dig är mer än rogivande och stillheten är påtaglig. Här finns ett stort fint poolområde som lockar till lata dagar under solens värmande strålar. Barn är också mer än välkomna och här finns en del i poolen även till de yngsta gästerna.

Känner du för att gå på upptäcktsfärd kan du utforska dina omgivningar till fots, så glöm inte att packa ner ett par bekväma skor eller kängor. Du kan även passa på att se landskapet från hästryggen eller från två hjul. Är du djurintresserad kan du besöka farmen och samtidigt få lite större kunskap om gården och dess funktioner. Då och då håller man även matlagningskurser på Agriturismo Villa Dafne, vilket många uppskattar då de får lära sig ett och annat trick att ta med sig hem. Det är bara att fråga den vänliga personalen om tips, råd och vad som erbjuds i den stund du befinner dig där.

Läs mer om Agriturismo Villa Dafne

Rustikt boende med charm

Rummen och lägenheterna på Villa Dafne har sin egen stil, där både rustikt och charm blandas i den stil som kallas Arte Povera. Rummen, som har antingen en dubbelsäng eller twinbäddar kan ta upp till 3 personer. Även fyrbäddsrum finns.

Alla rum är utrustade med aircondition, Wi-Fi, kassafack, minibar och Sat-TV samt privata badrum med dusch eller badkar, hårtork och toalettartiklar. Lägenheterna har ett pentry och kan vara med ett sk. sovloft. Studiolägenheten är på ca 30 m² och lägenheten m. 1 sovrum nästan dubbelt så rymlig.

Läs om rummen på Agriturismo Villa Dafne

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map