Omdömen från Masseria Mamma

 
Masseria Mamma är inte tillgänglig i dagsläget
Masseria Mamma är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alcamo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Masseria Mamma

Läs personliga omdömen av Masseria Mamma som ligger på Sicilien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Masseria Mamma. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Lars med sällskap från Skara i Sverige bodde på Masseria Mamma i Alcamo från den 12. till den 19. september 2010.

Genom italienska turistbyrån fick vi kontakt med Er så att vi fick en site att hitta ett stort hus på Sicilien och det föll väldigt väl ut. Vi var 10 pers i ett hus utanför Alcamo och blev mycket väl omhändertagna och det passade våra syften väl. Man kom med trädgårdens avkastning till oss nästan dagligen och vi pratade teckenspråk med grannen så han kom in med en kasse nyskördade druvor.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 9 Vuxna
Namn
Kajsa med familj och vänner från Göteborg i Sverige bodde på Masseria Mamma i Alcamo från den 5. till den 12. september 2010.

Resan var toppenbra! Alcamo är kanske inte den charmigaste staden i Italien men kusten omkring är ju fantastisk!
Boendet var över förväntningarna; ett mkt fint hus med fantastiskt trevliga ägare som tipsade oss om utflykter, restauranger, mm. I den typen av hus som vi hyrde har man inga behov av restauranger och knappt ens av utflykter: Att hänga över poolkanten och blicka ned över vinodlingarna är lyx bara det. Vi fick dessutom plocka så mkt grönt och frukt vi ville från ägorna så matlagning i huset var faktiskt det allra bästa.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
Anna med familj och vänner från Bromma i Sverige bodde på Masseria Mamma i Alcamo från den 27. juni till den 4. juli 2009. Innan dess hade de övernattat på Hotel Baglio Basile i Petrosino.

Masseria Mamma var ett fantastiskt hus! Hit åker man gärna tillbaka! Beskrivningen vi fått stämde (köket dock nyare än på bilderna) och alla bekvämligheter fanns tillgängliga. DVD och stereo, micro, diskmaskin och tvättmaskin. Huset kändes helt nyrenoverat och med hela fyra badrum. Trädgården, uteplatsen och poolen var också helt perfekta. Alla middagar intogs utomhus med utsikt över pool och oändligt böljande vinodlingar. Grillen nyttjades flitigt. Även den elektriska myggfångaren kom väl till pass. Myggorna var många och kläder på, myggmedel och myggljus är ett måste efter kl. 20.

Stranden på Alcamo Marina med strandrestaurangen Sunshine kan varmt rekommenderas. Playan i Castellammaro del Golfo också helt ok. Balestrate, som vi varit i tidigare, är också en favorit.

Handlar mat gör man troligen bäst på småaffärer, men vi valde att handla mest på supermarcadon Simply market, som ligger i Alcamo på väg mot huset. Mycket god mat att tillgå + manuell fiskdisk (ej måndagar).

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map