Villa i Alcamo på Sicilien

Masseria Mamma

 
Masseria Mamma är inte tillgänglig i dagsläget
Masseria Mamma är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alcamo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Masseria Mamma ligger på toppen av en kulle bland de vackra vinmarkerna utanför Alcamo. Det är ca. 35 km till Palermos flygplats, 55 km till Trapanis flygplats och 12 km till närmaste strand.

Denna typiska sicilianska baglio - alltså lanthus var en gång i tiden bebott av flera familjer. Dessa familjer delade det enorma vardagsrummet. Huset som byggdes 1943 har idag blivit helt renoverat med plats för 10 personer.

Läs mer om Masseria Mamma

Trots husets läge på landet så finns all nödvändig komfort. Vid husets härliga terrass har man byggt en fin pool varifrån man kan njuta av de vackra omgivningarna. Alla rum är utrustade med airconditon. Dessutom finns det tvättrum med tvättmaskin och köket är utrustat med diskmaskin.

Villan är byggd som en hästsko vilket gör att man kan komma från första våningen kan komma igenom innergården till andra sidan av huset utan att gå runt hela byggnaden. Såväl från köket som hallen kommer man ut till innergården och på den andra sidan till terrassen som blickar ut över poolen och landskapet. Inredningen är modern med möbler av hög kvalitet samt några antikviteter. Ägaren har varit noga med belysningen och trots några modiga val får man säga att huset är fint och välinrett.

Villa med 10 sovplatser:
- Huset är fördelat på två våningar. På första våningen finns det ett stort uppehållsrum med öppen spis, stort kök med matplats, två sovrum med dubbelsäng och eget badrum, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och plats för ev. extra säng, litet rum med plats för två extra sängar samt badrum (hcp vänligt). En trappa leder upp till andra våningen där man finner ännu ett sovrum med dubbelsäng och eget badrum / toalett. Från detta rum har man utsikt över de närliggande vinmarkerna.

Masseria Mamma är det perfekta boendet för dem som önskar att bo i lugn och ro samtidigt som man har nära till flera trevliga utflyktsmål och sevärdheter. I området finner man bl.a. städerna Segesta, Erice, Selinunte, Marsala, Castellammare, Trapani och inte minst storstaden Palermo.

Dölj texten
 
 
search map