Hotell i Alcamo Marina på Sicilien

Hotel La Battigia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel La Battigia ligger ute vid den härliga sandstranden i Alcamo Marina. Här är kontrasten mellan den gula sanden och det blå havet det dominerande intrycket vid klippkusten, med Lo Zingaro i väster (18 km) och Punta Raisi med Palermos internationella flygplats i öster (40 km). Naturreservatet Lo Zingaro är ett måste att besöka när du befinner dig på dessa kanter, och här ska du naturligtvis också besöka den gamla tonfisklandsorten Scopello. Innan du når så långt, passerar du en av Siciliens trevligaste och mest autentiska fiskebyar, Castellammare del Golfo (5 km). Här kan du spendera mycket tid med att strosa runt på de små gatorna, där tiden stått stilla i många år. Det har dock öppnats många caféer och restauranger på kajen, för turisterna har börjat få upp ögonen för denna sicilianska pärla - men kommer du utanför högsäsongen, har du allt för dig själv.

Somna till ljudet av vågornas skvalpande

Det 4-stjärniga hotellet blev helrenoverat år 2006 och är därför ett bra hotell med bra service. I hotellets hall finns en dygnsöppen reception, och på samma plats hittar du hotellets bar, där du kan få dig en god kopp italienskt kaffe, eller ett svalkande glas vin, som du kan avnjuta på den härliga terrassen med utsikt över havet. Hotellet restaurang är absolut också värt ett besök, och det är också här du intar dagens första mål mat, som alltid serveras som buffé. Du kan äta din middag med utsikt mot havet, och a la carte menyn består av både kött och disk. Under högsäsongen är det möjligt att äta utomhus på terrassen, och det är också på terrassen du hittar hotellets härliga pool, där det finns både liggstolar och parasoll. Från terrassen går du direkt ut på stranden, där man under säsongen (som är ganska lång på Sicilien) har ställt upp parasoll och liggstolar till gästerna - och det är också här, på första parkett, som du kan njuta av den fantastiska solnedgången innan du stänger ögonen och faller i sömn till vågornas skvalpande. Ankommer du i bil kan du parkera gratis på området.

Läs mer om Hotel La Battigia

Bra och bekväma rum

Hotellet har 23 rum i olika kategorier, och de ligger antingen på markplan eller på andra våningen och många har balkong - men det kan inte garanteras. Rummen har aircondition, wifi mot tillägg, satellit-TV, telefon, minbar, kassaskåp och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårfön.
Rummen mot berget har varken balkong eller havsutsikt. Observera att järnvägen kör på bergssidan, cirka 80 meter bakom hotellet, och när vinden kommer från bergen, och fönstren är öppna, kan tågen höras.

Läs om rummen på Hotel La Battigia

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map