Hotell i Agrigento på Sicilien

Hotel Kaos

 
Hotel Kaos är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Kaos är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Agrigento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Kaos är ett omtyckt 4-stjärnigt hotell beläget i en vacker gammal villa som blivit varsamt renoverad. Det härliga hotellet ligger strax utanför staden Agrigento nere vid Sicilien's "undersida", mellan två av öns kända städer, nämligen Ragusa och Marsala. Här bor du inte bara nära centrum utan även nära havet och dess tillhörande strand, Kaos, vilket gett namn åt hotellet.

Njuta av lata dagar vid en fantastisk pool


Hotel Kaos är ett vackert och stilrent hotell och den fina, pampiga byggnaden är omgiven av grönska, vackra blommor och stolta palmer, vilket ger ett exotiskt intryck. Stora fönsterpartier släpper dessutom in både natur och ljus, vilket du märker när du stiger in i receptionen. Hotellet har en trevlig restaurang och en modern bar som serverar diverse drycker. I den vackra trädgården ligger det mycket fina poolområdet med sin stora och inbjudande pool. Färgglada solstolar och parasoll står till ditt förfogande och här kan du lätt spendera några timmar under Siciliens stekande sol. Vid poolen finns det stolar och bord under tak för dig som vill koppla av i skuggan.

Om du känner för att sätta fart på kroppen kan du motionera på en av de maskiner som finns tillhanda. Och det bästa av allt är att du härifrån har öppen utsikt över landskapet, poolen och havet. Du kan även utmana någon i ditt resesällskap i ett parti tennis. I högsäsong anordnas det lite underhållning på hotellet som kan vara i form av musik eller lekar.

Du kan som sagt stanna kvar och äta på hotellet, men om du önskar ett störra urval kan du antingen bege dig till Agrigento, som har flera restauranger att välja mellan eller bege dig till San Leone som ligger ca 10 min bort med bil.

Läs mer om Hotel Kaos

Du kan ägna dig åt sköna bad eller kulturella sevärdheter


Hotel Kaos ligger mellan Ragusa och Marsala, ca 130 km från dem båda och du har härifrån ett mycket bra läge att utforska öns södra delar. Förutom Tempeldalen, kan du utforska områdets många sevärdigheter såsom Selinute och de arkeologiska underverken, La Villa Romana del Casale, som är med på UNESCO:s världsarvslista och Sperlingas slott. Till Palermo tar det ett par timmar (beroende på trafiken förstås) och likaså till Cefalù som du har på öns andra sida, den norra. Även till Catania tar det ca 2 timmar (164 km) och tar du en heldag kan du även besöka Lucia's hemstad, Syracusa. Om du hör med receptionen så kan du få både tips, råd och hjälp med att boka in diverse sevärdheter och utflykter.

Hotel Kaos passar även dig bra som gillar att ligga på stranden, och för att komma dit kan du nyttja hotellets "navetta spiaggia", strandbuss, utan extra kostnad. Själva strandservicen (solstolar och parasoll) betalar du på plats då det inte är hotellets privata strand. Önskar du besöka fler stränder finns det flera att välja mellan längs öns södra kust.

Komfortabla rum för upp till fyra personer


Rummen på Hotel Kaos kan ta upp till fyra personer. Här finns totalt 150 rum, som alla är utrustade med luftkonditionering, minibar, värdeskåp, plattskärms-TV med satellitkanaler, Wi-Fi (max två enheter per rum) och ett badrum med hårtork. Classic-rummen är tradiontionella och de som heter standard hittar du i den renoverade delen av hotellet.

Läs om rummen på Hotel Kaos

Dölj texten
 
 
search map