Omdömen från Baia Di Ulisse Wellness & Spa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Baia Di Ulisse Wellness & Spa

Läs personliga omdömen av Baia Di Ulisse Wellness & Spa som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Baia Di Ulisse Wellness & Spa. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härligt hotell där man kan skämma bort sig själv

Underbart hotell och bra service. Efter ett par nätter med grannens hund som underhållning klagade vi och blev flyttade till andra rum med nattro.
Perfekt beläget vid strand och härlig pool. Mycket rimliga restaurangpriser.

Agrigento som semester-destination

Vi kom hit för badsemester och stranden är helt perfekt. Vi var ute och besökte templens dal som överraskade positivt. Det är ett stort område med massor att se och lära.

Baia Di Ulisse Wellness & Spa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Baia Di Ulisse Wellness & Spa
Dubbelrum m. balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2019
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map