Semesterbostad i Acireale på Sicilien

Residence Trinacria

Havet vid Santa Tecla
 
Residence Trinacria är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Trinacria är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Acireale här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Trinacria ligger på kort avstånd från havet i lugna omgivningar avsides från det lilla samhället Santa Tecla. I själva Santa Tecla finner man en mataffär (ca. 600 m) och en restaurang (ca. 1,5 km). Närmaste större stad är kuststaden och badorten Acireale (ca. 4,5 km), där man finner ett fint urval av affärer och matställe.

Pool och fin trädgård

På Residence Trinacria finns det totalt 8 lägenheter. Gästerna delar den sköna poolen (10 x 5 m) omgivet av en frodig inhägnad trädgård. Den frodiga grunden har utsikt över vulkanen Etna och trädgården som ligger i anslutning till huset är välskött och inbjudande. Gräsplanen är nog bland de grönaste man får se på Sicilien. Längs grusvägen som leder fram till stället finns det parkeringsplats. Det finns inte direkt havsutsikt men man kan ana havet bland träden - den imponerande vulkanen Etna är dock synlig från varje hörn av trädgården. Man kan gå till havet och hoppa i från klipporna - det finns ingen strand på gångavstånd.

Läs mer om Residence Trinacria

Lägenheterna

Lägenheterna ligger antingen på första eller andra våningen. De är alla utrustade med aircondition och TV. Det finns inte internet i själva lägenheterna men dock fri wi-fi zone i trädgåden där alla gäster kan logga på. Lägenheterna på första våningen har direkt utgång till trädgården. Lägenheterna på andra våningen har en något bättre utsikt och några av dem har balkong (undantag enrumslägenheten).

Lägenheterna på Residence Trinacria

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (första vån. med terrass)

Lägenheten ligger på första våningen och mäter ca. 25 m². Den består av allrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa (160 x 190 cm) samt badrum med toalett och dusch. Den har utgång till terrass med bord och stolar som vänder mot havet - dock utan havsutsikt.

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (andra vån. utan balkong)

Lägenheten ligger på andra våningen och mäter ca. 25 m². Den består av allrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa (160 x 190 cm) samt badrum med toalett och dusch. Den har ingen balkong men två fönster med utsikt mot havet.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (första vån. med terrass)

Dessa fyra tvårumslägenheter ligger alla på första våningen och mäter ca. 32 m². De består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa med 1,5 manssovplats (105 x 187 cm), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har utgång till privat terrass med bord och stolar som i vissa tillfälle vänder mot havet eller mot vulkanen Etna.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (andra vån. med balkonger)

De två trerumslägenheterna ligger på andra våningen och mäter ca. 52 m². De består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa med 1,5 manssovplats (105 x 187 cm), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har en balkong mot havet och en mot vulkanen Etna.

Dölj texten
 
 
search map