Villa i Villasimius på Sardinien

Villa Marcus

 
Villa Marcus är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Marcus är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Villasimius här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ca. 4 kilometer från Villasimius, ovanför den vackra kustvägen mellan Cagliari och Villasimius ligger Villa Marcus med en fin utsikt över havet och stranden. Den närmaste stad är Villasimius som ligger knappt 4 kilometer från villan. Närmaste inköpsmöjligheter finner man ca. 2 kilometer bort.

Från villans uppehållsrum har man utgång till en fin möblerad terrass samt tädgård med privat pool på 8 x 5 meter och havsutsikt. Sidan om villan leder en trappa ner under kustvägen till stranden vilket inte tar mer än 5 minuter att gå. Stranden är av sand och kristallklart vatten!

Läs mer om Villa Marcus

Villa med 8 sovplatser
- Villan är fördelad på två våningar. På andra våningen där huvudentrén finns finner man ett sovrum med dubbelsäng samt ett badrum med toalett oc dusch. På undervåningen finns ett stort "open space" kök / allrum med spis, kyl- och frys, bardisk med 3 barstolar, 2 soffor, satelit-TV samt tre sovrum med enkelsängar (kan samlas till en dubbelsäng). Från uppehållsrummet har man utgång till terrassen och poolen. Villan har två badrum (ett med dusch och ett med badkar) samt två parkeringsplatser.

Vi rekomenderar denna villa åt stora familjer eller sällskap som vill njuta av Sardiniens sköna klimat med en fin havsutsikt och en fin sandstrand (nästan privat) bara ett stenkasst från villan. Vi kan inte utesluta att trafiken hörs från kustvägen, framförallt i högsäsongen och under helgerna då vägen är extra trafikerad.

Dölj texten
 
 
search map