Semesterbostad i Villasimius på Sardinien

Residence Club S'Incantu

 
Residence Club S'Incantu är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Club S'Incantu är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Villasimius här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta nya lägenhetskomplex (uppfört i 2007) ligger ca. 2 km.från Villasimius centrum, var du finner ett mindre urval av caféer, restauranger och inköpsmöjligheter. Inköpsmöjligheterna finns endast 500 meter från boendet. Bara ca. 400 meter från lägenheterna finner du en av Villasimius' fina stränder, Spiaggia del Riso och Spiaggia di Campolongu. Du kommer lätt till stranden från lägenhetskomplexet, en stig går genom pinjeträdslunden och direkt ned till stranden. På kort avstånd från lägenheterna finner du även Villasimius' golfklubb.

Gästerna delas på stället om, förutom swimmingpoolen, reception, snackbar, parkering, kombinerad tennisbana och liten fotbollsplan samt, mot betalning av tillägg, cykeluthyrning. Residence Club S'Incantu passar till familjer som önskar njuta av semstern nära stranden. I trevliga omgivningar med möjlighet för diverse aktiviteter för hela familjen. Det obligatoriske klubbkortet inkluderar bl.a. underhållning för barn och vuxna, därför ska man även förvänta livlig aktivitet både dag och kväll.

Läs mer om Residence Club S'Incantu

Lägenhetskomplexet består av ett tvåvåningars radhus placerat runt boendets pool med tillhörande terrass. Lägenheterna på första våningen har alla en liten veranda medans dom på andra våningen har balkong. Alla lägenheterna är trevligt inredda och utrustade med aircondition, satellit-TV samt balkong eller veranda.

Lägenheterna på Residence Club S'Incantu

Enrumslägenhet med 2+1 sovplatser

består av uppehållsrum med kokvrå, 2 bäddsoffor för en person (kan samlas till dubbelsäng), badrum med toalett och dusch samt balkong eller veranda. Priset gäller för 2 personer, med möjlighet för extra säng mot betalning av tillägg.

Tvårumslägenhet med 4+2 sovplatser

består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för 2 personer (bäst för barn), sovrum med 2 enkelsängar, badrum med toalett och dusch samt balkong eller veranda. Priset gäller för 4 personer, med möjlighet för 2 extra sängar mot betalning av tillägg.

Dölj texten
 
 
search map