Hotell i Villasimius på Sardinien

Hotel Simius Playa

 
Hotel Simius Playa är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Simius Playa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Villasimius här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta stämningsfulla hotell har en fabelaktig placering, endast ett stenkast från den läckra sandstranden i Simius Playa bukten och bara 1 km. från den lilla men trevliga by Villasimius, där man finner butiker, caféer och matställen. Villasimius ligger endast ca 50 km. från öns "huvudstad" Cagliari vartill man även kan flyga.

Sätter man pris på god mat är det inte nödvändigt att flytta sig bort från hotellet. På hotellets egen restaurang kan man i trevliga ljusa omgivningar, njuta av ett otroligt sortiment tillberett av hotellets egen berömda kock. Frukosten består av en stor varierad buffet och kan avnjutas i den mysiga restaurangen som vänder ut mot trädgården och poolen.

Läs mer om Hotel Simius Playa

Hotellet består av 38 fina och nyrenoverade rum samt 6 juniorsuites. Rummen är rymliga och moderna, stilfullt och trevligt inredda och utsrustade med aircondition, telefon, satellit TV, minibar, kassaskåp samt badrum med toalett och dusch. Alla rum har balkong eller terrass. Mot betalning av tillägg är det möjligt att boka rum med utsikt till poolen och en glimt av havet, bakom träden i hotellets frodiga trädgård. Övriga rum vänder ut mot ett grönt område bakom hotellet.

Dölj texten
 
 
search map