Endast boende
Flyg + boende
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Tack vara Villasimius strategiska punkt så har området sedan länge varit bebott av olika folkslag, man finner här lämningar av nuraghi och från Romarriket. Under den tid landet var under aragoniskt och spanskt inflytande så var de konstant invaderade av barbarer och detta medförde att folk flydde från området.

Villasimius är sedan länge tillbaka en fiskeby som under de senaste 30 åren har utvecklat sig mycket. Villasimius är idag ett fint turistmål, inte minst på grund av de många och väldigt fina sandstränderna och den övriga omkringliggande naturen; berg, klippor och små öar. I Villasimius finns det idag flera restauranger, barer, butiker osv. Bycentrum är ganska trevligt, även om det är litet. Här finner du ett litet torg och en vacker huvudgata för att shoppa och koppla av med mat och dryck.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Byn ligger endast ca. 50 km. från Cagliari, öns 'huvudstad', vart man kan flyga.

Läs mer om Villasimius

Dölj texten
 
 

Populärt på Sardinien

search map