Semesterhus för hela familjen? Hyr en villa på Sardinien

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
1

Hämtar innehåll

Önskar du att ha en pool som är tillgänglig endast för dig och din familj? Vill du helst ha din egen trädgård där du inte behöver följa gemensamma regler vad gäller var man får lov att spela musik eller när man kan sitta och njuta av gott sällskap på terassen? Så hyr en villa på Sardinien med In-Italia och få det som du vill ha det.

Om nyckelordet för semestern är självständighet och privatliv så rekommenderar vi dig att hyra en egen villa. Denna typ av semester passar om man vill samla hela familjen. Och om man reser i rätt antal personer motsvararande villans kapacitet blir inte priset per person särskilt mycket högre än det man betalar på de traditionella semesteranläggningarna men med fördelen att man är fri och självständig.

Hyr en villa i Sardinien

Långt ut i Medelhavet mellan Italien och Spanien, är den vackra och underbara ön Sardinien. Med några av Europas finaste, bredaste och längsta stränder, kuperad och stenig rika inre, och en publik på invånare som är lika skiftande som de är välkomna. Oavsett om du vill dyka i låga bevattnade laguner och utforska den spektakulära grottor - eller bara koppla av i sällskap med dem du kan njuta av.

På In-Italia och vi hjälper dig att hitta rätt villa i Sardinien. Du kan använda sökfunktionen ovan, eller ring / skriva direkt till oss. Så hjälpa våra duktiga semester rådgivare dig din fråga. Alla villor är noga utvalda och inspekteras regelbundet av In-Italia och våra partners.

>>> Se också övriga semesterhus, hotell och semesterbostäder på Sardinien här

Utvalda villor på Sardinien:

 
search map