Semesterbostad i Valledoria på Sardinien

Club Hotel Residence Baiaverde

 
Club Hotel Residence Baiaverde är inte tillgänglig i dagsläget
Club Hotel Residence Baiaverde är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Valledoria här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du befinner dig uppe på Sardiniens nordvästra hörn mellan Castelsardo och Isola Rossa. Endast ca 120 meter från resorten sträcker den långa sandstranden ut sig i båda riktningar. Resorten är ganska stor med både lägenheter och hotellrum (vi har endast lägenheterna i programmet) och du har alla de bekvämligheter du behöver för en trivsam vistelse. Avkoppling eller aktivitetet - det är du som sätter schemat.

En dag fylld av aktiviteter

Club Hotel Residence Baiaverde är en enklare resort omgiven av pinjeträd, som rent visuellt kanske inte är så spännande, men resorten passar dig bra som vill umgås med familjen, sola och bada och framför allt ha lite liv och rörelse runt omkring dig. Alltså detta är inte ett ställe där lugnet råder utan tvärtom. Här finns ett service-center med reception, TV-rum, bar/glassbar, resturang/pizzera och fri Wi-Fi. Internetpoint finns mot avgift.

Det bästa är läget, om sol och bad står med på din agenda förstås. Här kan du nämligen tillbringa dagarna antingen vid poolkanten (sötvatten) eller nere på stranden (där du kan välja mellan fri och betalstrand). Du kan göra långa sköna promenader längs med vattenbrynet då stranden sträcker sig långt eller härliga joggingturer tidiga mornar. Beachvolley är en populär sysselsättning liksom snorkling, kit-surfing och andra spännande vattenaktiviteter. Inte långt från resorten kan du rida och väljer du att stanna kvar "hemma" kan du bl.a testa på bågskytte. Tennis finns strax i närheten och bana hyr du på plats.

I perioden 10/6-15/9 sätter underhållningsprogrammen fart både dag- som kvällstid. Vattengympa, pilates, simkurser och olika barnklubbar är något du och din familj kan välja mellan. Eftersom du befinner dig i Italien där siestan och nattsömnen tas på allvar håller man dock inga högljudda aktiviteter mellan kl. 14.30-16.30 och 24.00-09.30.

Obs, priserna för strandservice som anges under kostnader att hyra på plats är för en vecka, önskar du hyra per dag utgår en annan summa. Det går bra att hyra cykel på plats efter tillgänglighet.

Läs mer om Club Hotel Residence Baiaverde

Här finns både bar och restaurang

På området finns bar med glassförsäljning och restaurang/pizzeria om du en dag skulle känna för att hoppa över matlagningen. Här finns också en s.k. bazaar/miniaffär där du hittar det nödvändigaste som hygienartiklar, strandsaker, tobak och tidningar. Här kan du hyra barnvagn och cykel. För inköp av matvaror får du bege dig till Valledoria där du också har barer, restaurang, apotek, bank och lite småbutiker. Valledoria ligger endast ett par kilometer bort.

Restaurangen/pizzerian håller öppettider runt den 10/6-15/9, men dessa datum kan ändras och är inget vi tyvärr vet i förväg.

Passa på att se dig omkring

Sardinien är känt för sina stränder så passa gärna på att testa några av dem, även om det innebär att du får åka en timme med bil, det kan det nämligen vara värt. För även om stranden här är bra med ljus sand och klart vatten så är det inte öns vackraste. Spiaggia della Pelosa uppe vid Stintino, även känd som "Bondstranden" ligger ca en timme och tjugo minuter bort (ca 76 km). Castelsardo som du har söder om dig är ett måste, och den lilla staden bjuder på pittoresk miljö och mycket charm. Norr om dig har du kända Isola Rossa, med sin lilla hamn. Här kan du hyra ribb-båt och se kusten från ett annat perspektiv.

Alghero, ca 70 km bort, är också nästan ett måste och här bör du lägga en halvdag med att strosa runt i den vackra hamnen och i de pittoreska gränderna. Passa gärna på att njuta av en god lunch på en av stadens många uteserveringar. Flyger du hit kan du antingen välja Alghero som är den närmsta flygplatsen eller Olbia.

Typiska semesterlägenheter

Det finns totalt 92 lägenheter och 44 rum som alla håller samma enkla stil. Det som skiljer dem åt är avståndet till faciliteter och strand. De som heter Silver ligger längst bort ca 200-300 meter bort. Lägenheterna har antingen balkong eller uteplats, förutom Prestige som är i två plan och har uteplats. Sänglinne och handdukar byts en gång i veckan (söndagar) och önskas extra byte går detta bra mot avgift och på förfrågan, hör med receptionen hur du går till väga.

OBS! Före den 9/6 och efter den 14/9 är check in mellan kl. 15.30-19.30. I perioden 9/6-14/9 är den mellan kl. 17.30-22.30. Sen ankomst måste alltid föranmälas i god tid annars är det inte garanterat att du kan få din nyckel förrän dagen efter, kl. 10.00. Tänk på att receptionen har stängt söndagar i perioderna innan den 9/6 och efter den 14/9.

Läs om lägenheterna på Club Hotel Residence Baiaverde

Dölj texten
 
 
search map