Semesterbostad i Tresnuraghes på Sardinien

La Corte degli Ulivi

 
La Corte degli Ulivi är inte tillgänglig i dagsläget
La Corte degli Ulivi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tresnuraghes här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

La Corte degli Ulivi är en liten agriturismo som ligger på sluttningarna ovanför den fina kustvägen som går mellan Alghero och Oristano. Det är endast få kilometer till den charmiga staden Bosa och till den fina stranden vid Porto Alabe.

Här har ett par som härstammar från kontinenten som sarderna själva kallar Italien valt att leva sin dröm om ett liv i vackra och fridfulla omgivningar. Den lilla staden Tresnuraghes har inget speciellt att erbjuda men sin charm precis som alla småstäder där alla känner alla. Från granngården får de den goda osten ricotta och pecorino. Övriga råvaror köper man också från andra gårdar i området.

Läs mer om La Corte degli Ulivi

Gårdens jord är som man kan förstå utifrån namnet täckt av olivplantager hela vägen ner mot havet som man kan ana i horisonten. Man kan njuta av landskapet omkring gårdens sköna terrasser eller från pool-området.

Här kan man slappa och koppla av till långt ut på förmiddagen, eller gå upp tidigt för att få så mycket som möjligt ut av dagen. Frukosten serveras från kl. 07:30 - 12:30..., och det unga värdparet hjälper gärna med planläggning av utflykter. Som de många gäster som förälskat sig i området känner de till sin provins och faktiskt hela ön bättre än de flesta lokala invånare.

På gården finns det 10 snyggt inredda tvårumslägenheter med plats för mellan 2 - 5 personer i varje. Varje lägenhet har egen terrass samt satellit-TV och aircondition. De är alla utrustade med uppehållsrum med kokvrå (de största har en bäddsoffa - bäst för barn), sovrum med dubbelsäng och ev. en extra säng samt badrum med toalett och dusch.

Läs om lägenheterna på La Corte degli Ulivi

Dölj texten
 
 
search map