Omdömen från Villa Verde B&B

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Verde B&B

Läs personliga omdömen av Villa Verde B&B som ligger på Sardinien. Omdömena av är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Verde B&B. Förutom omdömen av själva kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Villa Verde B&B

Trevligt litet boende där dom som har det nog lever sin dröm. Rummet var bra och rent. Det som drar ner omdömet var att när vi kom så sa värdinnan att hon skulle skjutsa gäster till flyget och vara tillbaka om en timme. Vårt rum var inte färdigstädat så vi ombads att sitta ner i trädgården. Hon dök överhuvudtaget inte upp på ett antal timmar. Rummet fick vi av städerskan men ingen övrig information ang frukost, wi-fi och dylikt. Kände oss lite nonchalerade.

Rekommendationer till andra gäster

Det var inte lätt att hitta detta boende som ligger i ett "typ" sommar villaområde. Svårt att hitta affärer och restauranger. Vi åkte tillslut runt med bilen upp och nedför backarna för att kunna hitta en affär. Vid ett hotell som hade pizzeria köpte vi pizzor som vi tog med till boendet och åt i trädgården där.

Villa Verde B&B
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Verde B&B
Dubbelrum (Aries)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map