Hotel i Torre delle Stelle på Sardinien

Villa Verde B&B

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Doften från havet når dig i Villa Verdes sköna trädgård där du kan sola efter ett dopp i poolen eller vila i skuggan innan du närmar matbordet md ett gott vin och kockens specialiteter. Du bor här bara 200 meter från havet och en fin sandstrand.

Njut av den sköna trädgården

Villa Verde B&B är omgivet av ett stort utomhusområde med pool, terrasser och traditionell pizzaugn. Invändigt är stället inrett i ytterst smakfull stil med fler små detaljer samtidigt som man bevarat villans ursprungliga träbjälkar i taket.

Läs mer om Villa Verde B&B

Vem lagar maten?

Komforten är verkligen hög. De flesta av sovrummen har egen flatscreen-TV, möbler av hög kvalitet och en fin inredning. Den sympatiska ägaren, Angela som talar utmärkt engelska och franska arrangerar även mot bokning och betalning på plats catering bestående av traditionella sardiska rätter till de som önskar det. I annat fall kan du gå ut och äta på en av de tre* restauranger som finns i Torre delle Stelle (inom ca. 1,5 km) eller köra en liten bit mot Villasimius, eller mot storstaden Cagliari där du finner fler valmöjligheter.
* i lågsäsongen finns det endast ett matställe som är öppet i Torre delle Stelle.

Hyr ditt rum på Villa Verde

Stället var ursprungligen en stor villa på ca. 250 m² som i dag är ombyggt till B&B. I det stora välutrustade köket tillagar Angela och personalen frukost och övriga måltider (enligt bokning på plats).

Vidare finns det ett stort uppehållsrum med antika möbler samt en matsal. Hela byggnaden är på ett våningsplan och i den andra änden finns de fem sovrummen - alla med eget badrum. Dessutom finns det fritt wi-fi för alla gäster - var dock uppmärksam på att hastigheten inte är lika snabb som vi är vana vid hemma.

Det går bra att hyra hela huset, och på så viss få privat tillgång till poolen.

Läs om rummen på Villa Verde B&B

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map