Omdömen från Villa Sonia

 
Villa Sonia är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Sonia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Torre delle Stelle här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Sonia

Läs personliga omdömen av Villa Sonia som ligger på Sardinien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Sonia. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Carolina med vänner från Hägersten i Sverige bodde på Villa Sonia i Torre delle Stelle från den 6. till den 13. oktober 2007.

Vi är mycket nöjda med vår resa till Torre del Stelle och med det bemötande vi fått från er samt era snabba svar på våra mailfrågor!

Villa Sonia låg otroligt vackert och poolen var fantastiskt. Många trappor om man skulle gå ner till havet vilket kan vara bra at upplysa om o man har problem att gå. Huset låg en ganska lång slingrande bilväg uppåt och man är beroende av bil för det finns ingen by i närheten. Villan låg också i ett inhängnat bevakat område vilket var lite speciellt men det fungerade bra. Så på det stora hela är vi mycket nöjda kunder!!!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 6 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map