Villa i Torre delle Stelle på Sardinien

Villa Sonia

 
Villa Sonia är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Sonia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Torre delle Stelle här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

När man går ut på den härliga terrassen och blickar ut över havet och poolen strax nedanför får man snabbt lite av en ”Miami Vice” känsla i kroppen och det är bara självaste Sonny Crockett med solglasögon som fattas!

Det häftiga läget med den vackra panorama utsikten över havet och bukten är näst intill magisk. Just det välbefinnande man får av att sitta och njuta på terrassen kan man leva på hela hösten och vintern...

Läs mer om Villa Sonia

Arkitekten av villan har verkligen tänkt till då man från vardagsrummet har en vacker havsutsikt genom de stora fönsterna. Även standarden på såväl rummen som inredningen är trevlig då man valt möbler med god omsorg.

Villa med 6 sovplatser:
- Villan består av ett välmöblerat vardagsrum med bl.a. TV och öppen spis, kök med 4 kokplattor, ugn, microvågsugn, kyl och frys samt brödrost, sovrum med dubbelsäng och havsutsikt, 2 sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Det finns aircondition i hallen som fördelar luften till alla sovrum. Dessutom finns det privat parkeringsplats och grill. Man befinner sig 800 meter från stranden och 2 km från inköpsmöjligheter.

Dölj texten
 
 
search map