Villa i Torre delle Stelle på Sardinien

Villa Il Veliero

 
Villa Il Veliero är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Il Veliero är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Torre delle Stelle här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

När man stegar in i Villa Il Veliero råder det inga tvivel om att ägarens stora intresse är segling. Såväl inredningen som det ”lyxiga” utsiktsrummet på andra våningen vittnar om detta.

Detta är utan tvekan den villa i Torre delle Stelle som har störst utomhus område då det finns hela 2 terrasser, en altan samt en stor trädgård med ett mini gym och en pool på 10 x 5 meter med tillhörande solstolar. Utsikten från terrasserna och poolen är magnifik!

Läs mer om Villa Il Veliero

Invändigt är villan inredd i en fräsch vit färg vilket lyser upp rummen och ger mycket ljus tack vare de stora fönsterna som blickar ut över havet. Köket är bra och välutrustat och trappan upp till andra våningen präglas av de många segelbåtarna som ägaren samlar på. Det mest karakteristiska med villan är förutom de stora utomhus områdena utkiksrummet på andra våningen som är inredd i en trevlig ”seglarstil”. Här kan man slå sig ner om kvällen med ett gott glas vin i handen för att avrunda kvällen innan natten faller på.

Villa med 10 + 2 sovplatser:
Villans ca. 250 m² är fördelade på två våningar.
- På första våningen finner man ett trevligt vardagsrum med matplats, piano, öppen spis och relax-avdelning med havsutsikt. Vidare finns det ett välutrustat kök med 4 kokplattor, ugn, microvågsugn, kyl och frys, diskmaskin och brödrost. Dessutom finns det sovrum med dubbelsäng, sovrum med 3 enkelsängar, badrum med toalett och dusch samt tvättmaskin.
- På andra våningen finner man ett barnrum med våningsäng och havsutsikt, badrum med toalett och badkar samt det omtalade seglarrummet med soffor, stjärnkikare och fin havsutsikt.

Samtliga sovrum är utrustade med aircondition. Dessutom finns det satelit-TV, grill och utomhus pizza ugn. Till villan hör även en privat parkeringsplats med plats för två bilar.

Dölj texten
 
 
search map