Omdömen från Villa Gianina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Gianina

Läs personliga omdömen av Villa Gianina som ligger på Sardinien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Gianina. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Villa Gianina

Villa Gianina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Gianina
Villa med 7 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet
Helena med familj från Stockholm i Sverige bodde på Villa Gianina i Torre delle Stelle från den 16. till den 20. april 2011.

Huset var HELT fantastiskt, bättre utsikt kan man inte få. Sardinien var väldigt vackert och väldigt lugnt så här års.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Erland med sällskap från Tullinge i Sverige bodde på Villa Gianina i Torre delle Stelle från den 21. till den 28. juli 2007.

Området var trevligt, kändes mera som en sommarort för Italienare och Sarder än ett turistområde. Ja, till och med över förväntan på punkten att man kunde nå en stenstrand direkt ifrån huset. Myggor kan vara ett problem, ta reda på vilka möjligheter det finns med myggnät eller om deras "Mygg-eldosor" finns och funkar.
Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map