Villa i Torre delle Stelle på Sardinien

Villa Gianina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna hemtrevliga villa vars terrass med en fabelaktig utsikt där bergsväggen möter havet i ett praktfullt skådespel. Förutom den härliga terrassen finns det en fin och välskött trädgård i olika platåer.

Enkelt men trevligt

Invändigt är villan hemtrevlig med en enkel möblering i alla rum. Det enda negativa är dock inte inredningen utan att det fattas aircondition. Dock har inte villan några större fönster så den värsta värmen hålls därför ute.

Läs mer om Villa Gianina

Villa med 7 sovplatser:
- Villans ca. 150 m² är fördelade på två våningar. På första våningen finner man vardagsrum med fåtöljer och soffa samt öppen spis, matsal, kök med 4 kokplattor, kyl och frys, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och badkar samt tvättmaskin. En trätrappa leder upp till andra våningen där det finns sovrum med dubbelsäng, sovrum med tre sängar, balkong med fin havsutsikt samt badrum med toalett och dusch. Dessutom finns det grill, utomhus dusch och privat parkering.

Det positiva med villan är att man endast har 1400 meter till supermarket och pizzeria / glassbar samt 1600 meter till stranden.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map