Villa i Torre delle Stelle på Sardinien

Villa Francesca

 
Villa Francesca är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Francesca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Torre delle Stelle här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna stilrena villa erbjuder allt man kan tänka sig för att få en lyxig semester på Sardinien. Från sin sköna position har man fin utsikt över havet och då villan inte ligger lika högt beläget som några av de andra villorna har man endast ca. 200 meter till den supermarket samt pizzeria / glassbar som finns i området. Dessutom är det endast 800 meter till havet.

Utanför villan har man gott om plats. Vid entrén har man en stor övertäckt terrass i nivå med den härliga poolen varifrån utsikten mot havet är vacker. En utvändig trappa leder upp till den övre utomhus terrassen med solstolar och två utomhus duschar samt en ännu bättre utsikt.

Läs mer om Villa Francesca

När man kommer in genom entrén så öppnar sig något av ett paradis. Villans samtliga rum är inredd i sköna vita färger och med känsla för detaljer. Samtliga möbler är av hög standard och alla rum är snyggt möblerade.

Villa med 10 sovplatser (ca. (ca. 170 m²):
Villan är fördelad på två våningar.
- På första våningen finner man ett stort uppehållsrum med matplats, välutrustat och modernt kök med 4 kokplattor, kyl och frys, sovrum med dubbelsäng och utsikt mot poolen samt sovrum med enkelsäng och badrum.
- En trappa med vackert träräcke leder upp till andra våningen där man finner 2 sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt en separat toalett. Till villan hör även en privat parkeringsplats.

Dölj texten
 
 
search map