Villa i Torre delle Stelle på Sardinien

Villa El Puerto

 
Villa El Puerto är inte tillgänglig i dagsläget
Villa El Puerto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Torre delle Stelle här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Viva la utsikt! Drömmer man om en vacker havsutsikt och privat pool så är detta ett utmärkt val. Denna vackert belägna villa har en fantastisk panorama utsikt över havet där man kan njuta av solnedgången om kvällen.

Villa El Puerto är utmärkt för en stor familj som önskar bo i lugna och vackra omgivningar med privat pool. Det övertäckta terrassen som blickar ut över poolen och havet är utan tvekan den plats man kommer tillbringa mest tid på efter en lång och varm dag vid stranden (ca. 2 km).

Läs mer om Villa El Puerto

Invändigt är villan ljus och välinredd samt har ett modernt och välutrustat kök. Någon trängsel eller kö till badrummet eller toaletten behöver man inte tänka på då man har två badrum / toalett samt en extra toalett med tvättmaskin att dela på.

Villa med 6 sovplatser (ca. 130 m²):
Villan är fördelad på ett våningsplan och består av matsal varifrån några trappsteg leder ner till uppehållsrummet med utgång till terrassen. Vidare finns det 1 sovrum med dubbelsäng, 2 sovrum med enkelsängar, 2 badrum med toalett och dusch och en toalett med tvättmaskin samt ett modernt och välutrustat kök med 4 kokplattor, kyl och frys. Till villan hör även en parkeringsplats samt grill och utomhusduch i trädgården.

OBS: Det obligatoriska pool-tillägget täcker även gasförbrukning, handdukar, sängkläder och slutstädning.

Dölj texten
 
 
search map