Semesterbostad i Torre delle Stelle på Sardinien

Residence Torre delle Stelle

Solnedgång från Residence Torre delle Stelle
 
Residence Torre delle Stelle är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Torre delle Stelle är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Torre delle Stelle här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Torre delle Stelle ligger fint på en höjd längs vägen mellan Cagliari och Villasimius. Härifrån har man utsikt över både Cagliari-bukten och Villasimius. Det är ca. 15 km till Villasimius men det finns både matställe och inköpsmöjligheter betydligt närmare - i högsäsongen finner man både matställe och en liten mataffär vid foten av höjden där Torre delle Stelle ligger.

Sandstrand och klippkust

Hela området uppfattas som exotiskt och här finner man även ett rikt djurliv som representeras av allt från fåglar till kaniner. Flera fågelarter gör även stopp här på vägen söderut eller norrut beroende på årstiden. När man kör mot vattnet finner man både sandstränder och klippor med sandlaguner. Havet är kristallklart och ger extra krydda till de panoramautsikter som här presenterar sig som de finaste på ön och i hela Italien.

Läs mer om Residence Torre delle Stelle

Gemensamma faciliteter

På Residence Torre delle Stelle finns det goda faciliteter för familjer som önskar vistas kortare eller längre perioder. Först och främst finns det pool och barnpool som ligger på slutet av den platå där även lägenheterna finns. Dessutom finns det gemensamt grillområde med trädgårdsmöbler, lekplats samt bar. På vissa platser har man även tillgång till wi-fi internetförbindelse. Gästerna kan dessutom använda sig av ställets shuttlebus till stranden och supermarket. Vi rekommenderar dock att man har tillgång till bil under vistelsen.

Lägenheterna

Det finns totalt 45 lägenheter. Lägenheterna är alla olika inredda och vänder antingen mot öster, söder eller väster då byggnaden är byggd som en hästsko. De är alla utrustade med kokvrå (spis med kokplattor och kylskåp), TV och terrass eller uteplats. Utsikten vänder mot öster, söder eller väster och alltid mot havet.

Läs om lägenheterna på Residence Torre delle Stelle

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Residence Torre delle Stelle

Läs personliga omdömen av Residence Torre delle Stelle som ligger på Sardinien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Torre delle Stelle. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 6 omdömen från Residence Torre delle Stelle

Fantastisk utsikt - svår tillkomst

Vi uppgraderades till en större lägenhet, så vi hade utsikt till två sidor. Utsikten gör stället, då det är besvärligt att köra till och generellt rätt slitet. Vägarna upp till stället är håliga grusvägar och vi fick en extra räkning på bilen för rengöring av bilen, så lerigt är det.
När det är sagt, så är det en fantastiskt fin och stor terrass med vacker utsikt och lägenheten var ren och fin.

Läs mer

Precis vad vi hade hoppats på!

Torre delle Stelle är ett trött litet semesterområde med en mycket avslappnad stämning. Man är långt från städer, shopping och små restauranger. Till gengäld ligger Residence Torre delle Stelle på toppen av berget med en helt fantastisk utsikt över topparna, stränderna och havet.
Det är bra, rena och välfungerande lägenheter och helt säkert ett av de bästa övernattningsställen vi har haft på länge på en semester.
Det är rätt långt uppför berget på en guppig grusväg, så 4-5 dagar på denna destination tyckte vi passade innan vi drog vidare norrut.
Personalen var väldigt hjälpsam.

Läs mer

Vidunderligt vackert och mycket avstressande

Härligt stille, lite isolerat och mycket vackert beläget på bergstopp med Medelhavet på flera sidor. Söt och vänlig betjäning och okej rum. :) Pool nästan för oss själva och härlig mat till billigt pris på närliggande restauranger.

Läs mer

Bedömning av Residence Torre delle Stelle

Läs mer

Fantastisk utsikt

Ett utmärkt lägenhetshotell. Inredning och utrustning är ren och snygg utan att vara imponerande.
Beskrivning av inredningen kunde har varit lite bättre, och ge ett bättre underlag för att välja lägenhetstyp.

Vägen upp till hotellet (grusväg) är ett kapitel för sig själv. Obeskrivligt dålig. Det är inte hotellets fel, men det tar bort lite från glädjen.

Hotellet ligger mycket vackert, och det är fina omgivningar.

Läs mer

Bedömning av Residence Torre delle Stelle

Läs mer
 
search map