Sardinien Stranden Li Cossi

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Värd att köra efter

Sardiniens norra kust mellan Castelsardo och Santa Teresa Gallura ligger strandbukten Li Cossi strax nordost om badorten Isola Rossa. Ni följer bara landsvägen SP90 och svänger av mot kusten vid en tidpunkt då det finns skylt mot Costa Paradiso, som är en blandning mellan ett semesterområde och bostadsområde. När ni kommit ända ner till vattnet finner ni en parkeringsplats. På sommaren är det viktigt att vara bland de första att vara säker på en plats.

Överkomlig stig till fots

Från parkeringen går leder en stig i sydvästlig riktning som leder ner till Li Cossi-bukten. Den är tillgängligt men inte asfalterad anlagd på något vis. Denna panoramiska sträcka är ca. 400 meter och tar inte mer än ca. 10 minuter - beroende på takten. Plötsligt dyker den vackraste synen upp.

Sandbukten Li Cossi

Stranden är öppen för allmänheten och omgiven av varma rödbruna stenar. Vattnet är mycket klart och det är möjligt att antingen sola på sanden eller krypa upp på klipporna, varifrån man kan dyka i. Bada med försiktighet där du inte är van att bada eller resa. Det finns inga toaletter på stranden.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
search map