Hotell i Stintino på Sardinien

Hotel Club Roccaruja

 
Hotel Club Roccaruja är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Club Roccaruja är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Stintino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Semester centret Vacanze Roccaruja består av två hotell och ett lägenhetskomplex som ligger mellan 100 och 800 meter från den härliga sandstranden och med utsikt över Asinara ön. Stället ligger 4 km från Stintinos centrum och 40 km från Alghero.

Hotel Club Roccaruja ligger 10 meter från stranden och har 120 rum med havsutsikt. Alla rum har aircondition, TV, telefon, minibar, badrum med hårtork samt balkong. I en tilhörande byggnad finns det familjerum med två rum för 4 personer.

Hotellets restaurang serverar frukost och lunch buffé. Middag serveras från den 6/7 till den 31/8 och består av en typisk sardinsk middag med traditionell dans därefter. Drycker är inte iknluderat i priset. På hotellet finns dessutom reception, TV-rum, bar och parkeringsplats.

Läs mer om Hotel Club Roccaruja

Det obligatoriska clubkortet inkluderar tillgång till fotbollsplan, 7 tennisbanor, kanoter, beachvolleyplan, bordtennis, basketplan, 3 pooler, kurser i tennis, windsurfing, simmning, dykning i poolen, aerobic, dans, lerduveskytte, turneringar, kvällsunderhållning med cabaré och teater, pianobar, miniklubb för barn mellan 3 och 12 år med underhållning och sportaktiviteter samt juniorklubb för ungdomar mellan 12 och 17 år med underhållning för denna åldersgrupp.

Solstolar och parasoller på stranden är inkluderat. Mot betalning kan man använda fitnesscenter, hyra cyklar, vattenskidor och gummibåtar, ta dykkurser, rida, gå på upptäcktsfärd, hyra bil, boka barnpassning, hyra tennisbana om kvällen och hyra solstolar och parasoller om man bor i lägenhet.
Dessutom får man 10 % rabatt på restaurangerna Capo Falcone och Gabbiano.

Dölj texten
 
 
search map