Hotell i Stintino på Sardinien

Hotel Cala Reale

Den världsberömda stranden La Pelosa ca. 2½ km bort Lekplats Internet-point Reception Restaurang Lounge
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Cala Reale lyser fint upp i landskapet med sina välvalda färger och ljusa inredning. Sätter du pris på modern touch kommer du känna dig som hemma. Hotellet ligger i utkanten av Stintino med endast ca. 500 meter till klippona och endast ca. 1 km till Stintinos historiska centrum med handelsliv och lustbåtshamn.

Hela 850 m² pool och barnpool

Aktiviteterna är talrika på Hotel Cala Reale och säkerligen ställets primära dragningskraft. Det enorma poolområdet på hela 850 m² som består av pool och barnpool som är förbundna. Allt samma packat in med palmer, gröna omgivningar och solterrasser med parasoller och solstolar. Förutom poolen finns det andra aktiviteter som kan tillmötesgå både lekfulla och sportiga gäster: det finns både lekplats och fotbollsplan med konstgräs samt en tennisbana. Naturligtvis finns det även gratis parkering på hotellet.

Läs mer om Hotel Cala Reale

Ljusa, moderna lokaler

Man känner sig välkommen på Hotel Cala Reale. Färgerna är ljusa och stämningen lättsam. Vid ingången finns det fina inbjudande loungeområde med reception och internet-point. Dessutom finns det wi-fi vid receptionen och internet-kontakt på rummen. Restaurangen fungerar även som frukostmatsal - vid fint väder kan man även sitta utomhus. Ett fint tecken på att hotellet är barnvänligt förutom den stora barnpoolen är att restaurangen erbjuder särskilda barnmenyer och är flexibel med hänsyn av barnens middagstider. Hotellet kan dessutom servera mat för glutenallergiker. I högsäsongen är restaurangen både öppen för lunch och middag.

56 rum med privat terrass

Rummen ligger spridda runt i trädgården i tvåplansbyggnader utan hiss. Några av rummen har utsikt till havet och palmerna (mestadels andra våningen), medan övriga rum ligger antingen på första våningen eller vänder åt baksidan. De har alla möblerad terrass.

Rummen på Hotel Cala Reale

Economy-rum med terrass

Dessa 6 rum är enklare än övriga kategorier. De är utrustade med aircondition, förvaringsbox, lcd satellit-TV samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Rummen har egen terrass. Det finns ej plats för extra säng.

Standardrum med terrass

Dessa 30 rum ligger antingen på baksidan mot rondellen eller på första våningen med terrass. De är utrustade med aircondition, förvaringsbox, lcd satellit-TV, minibar samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Enstaka rum har plats för upp till två extra sängar (i våningssäng). Rummen är inte så stora men nyrenoverade (dock inte terrassen).

Rum med terrass och begränsad havsutsikt

Dessa 20 rum har alla egen terrass med utsikt till havet där det även kan förekomma träd och andra byggnader i synfältet - därför begränsad havsutsikt. Rummen är utrustade med aircondition, förvaringsbox, lcd satellit-TV, minibar samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Enstaka rum har plats för upp till två extra sängar (i våningssäng). Rummen är inte så stora men nyrenoverade (dock inte terrassen).

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Pedraladda

Castelsardo, Sardinien

Hotel Luna Lughente

Pittulongu, Sardinien

Hotel Gabbiano Azzurro

Golfo Aranci, Sardinien

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sardinien

search map