Hotell i Stintino på Sardinien

Hotel Cala Reale

<p>Den världsberömda stranden La Pelosa ca. 2½ km bort</p>
<p>Lekplats</p>
<p>Internet-point</p>
<p>Reception</p>
<p>Restaurang</p>
<p>Lounge</p>
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Cala Reale lyser fint upp i landskapet med sina välvalda färger och ljusa inredning. Sätter du pris på modern touch kommer du känna dig som hemma. Hotellet ligger i utkanten av Stintino med endast ca. 500 meter till klipporna och endast ca. 1 km till Stintinos historiska centrum med handelsliv och lustbåtshamn.

Hela 850 m² pool och barnpool

Aktiviteterna är talrika på Hotel Cala Reale och säkerligen ställets primära dragningskraft. Det enorma poolområdet på hela 850 m² som består av pool och barnpool som är förbundna. Allt samma packat in med palmer, gröna omgivningar och solterrasser med parasoller och solstolar. Förutom poolen finns det andra aktiviteter som kan tillmötesgå både lekfulla och sportiga gäster: det finns både lekplats och fotbollsplan med konstgräs samt en tennisbana. Naturligtvis finns det även gratis parkering på hotellet.

Läs mer om Hotel Cala Reale

Ljusa, moderna lokaler

Man känner sig välkommen på Hotel Cala Reale. Färgerna är ljusa och stämningen lättsam. Vid ingången finns det fina inbjudande loungeområde med reception och internet-point. Dessutom finns det wi-fi vid receptionen och internet-kontakt på rummen. Restaurangen fungerar även som frukostmatsal - vid fint väder kan man även sitta utomhus. Ett fint tecken på att hotellet är barnvänligt förutom den stora barnpoolen är att restaurangen erbjuder särskilda barnmenyer och är flexibel med hänsyn av barnens middagstider. Hotellet kan dessutom servera mat för glutenallergiker. I högsäsongen är restaurangen både öppen för lunch och middag.

56 rum med privat terrass

Rummen ligger spridda runt i trädgården i tvåplansbyggnader utan hiss. Några av rummen har utsikt till havet och palmerna (mestadels andra våningen), medan övriga rum ligger antingen på första våningen eller vänder åt baksidan. De har alla möblerad terrass.

Läs om rummen på Hotel Cala Reale

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Cala Reale

Läs personliga omdömen av Hotel Cala Reale som ligger på Sardinien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Cala Reale. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Hotel Cala Reale

Bedömning av Hotel Cala Reale

Små men mysiga rum. Trevlig personal. Helt ok frukost med mycket att välja på. Fanns ingen lunchservering när vi var där vilket jag trodde dom skulle ha. Fanns restauranger inom ca 300-700m promenadavstånd. Även supermarket ganska nära. På det hela väldigt nöjda.

Läs mer

Varm atmosfär

Bra frukost! Artiga, hjälpsamma, äldre män i receptionen. Poolen grym!

Läs mer

Allt var perfekt - men inte trevligt

Vi kan inte klaga på hotellet - allt var rent och fint, och rummen var bra och poolen helt perfekt. MEN det var inte ett trevligt ställe att vara på, det är lite sådär betongaktigt utan att jag kan definiera det.

Likaså hade vi ett otrevligt avslut på resan - första dagen åt vi i resturanen och frågade om det fanns några barnpriser - det fanns det inte, men de kunde nöjas med att välja en rätt från menyn. Det gjorde vi och beställde 2 menyer till vuxna och 2 pastarätter tillbarnen. Vi märkte dock att servitörerna inte hade helt koll på vår beställning, men vi tänkte att det skulle vi bara vara uppmärksamma på när vi skulle betala. Vid avresan skulle vi betala för 4 x meny och inte 2 x meny + 2 pasta, och det uppstod en diskussion innan vi fick notan reducerad med 20 euro.
I övrigt var personalen i restaurangen mycket flinka, men maten var inte något för oss - så vi åt där endast en gång. Typiskt tråkig turistmeny. MEN frukosten var helt ok - i den bättra delen av vad vi tidigare fått i Italien

Läs mer
 
search map