Hotell i Stintino på Sardinien

Club Hotel Cala Rosa

 
Club Hotel Cala Rosa är inte tillgänglig i dagsläget
Club Hotel Cala Rosa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Stintino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Stintino, denna vackra naturpark är som en dröm för badsugna gäster. Ett vackrare hav är svårt att hitta, speciellt i Europa. Kristallklart, azurblått vatten tillsammans med vita sandstränder - det är lätt att få karibisk känsla här uppe på Sardininens norra hörn. Och här ligger Cala Rosa Club Hotel, ett familjevänligt hotell som har allt du behöver för en trivsam och lyckad semester.

Njut av en underbar omgivning

Hotellet ligger i naturparken Asinara och runt dig breder ett landskap ut sig med låga gröna växter och en karg kustremsa, där havet gör sig påmind vart du än tittar. Ett fantastiskt läge som inte bara inbjuder till många sköna sol- och badstunder utan även till total avkoppling för kropp och själ.
Hotellet ligger på en stor välskött och lummig tomt med palmer och trots att du har all modern komfort bidrar de låga byggnaderna och den stora ytan till en behaglig och trivsam atmosfär. Närheten och utsikten över den vackra kusten och havet hjälper till att förstärka intrycken.

Ät gott på hotellet

För att få något gott i magen behöver du inte gå långt eftersom det finns en bra restaurang på hotellet, med möjlighet att sitta ute i trädgården. Dagens alla måltider serveras, vilket är mycket praktiskt för dig som bara vill vara, och få koppla av till fullo och bara behöva ta dig mellan, poolen, stranden och rummet. Traditionella recept, grillad fisk, skaldjur och kött finns bla att ånjuta och givetvis har barnen en egen meny att välja från.Efter maten kan du koppla av i baren och i högsäsong kan du njuta av levande musik i pianobaren.

Gå gärna på upptäcktsfärd

Sardinien ligger flera boenden utspridda på ett större område, nästan gömda bland grönskan. Tanken är att du ska få en mer intim känsla och kunna njuta av den vackra natur ön bjuder på. Så gör även Cala Rosa Club Hotel, men ändå med ett bra läge endast 1,8 km från Stintino med sina färgglada hus och hamn. Staden, som grundades runt 1885, har många besökare under sommarhalvåret men har ändå lyckats bevara sin charm som traditionell fiskestad. Det är ingen storstad men du hittar en del bra restauranger och har härifrån en bra utgångspunkt till att göra trevliga utflykter. Om du tar bilen och kör i ca en timme (56 km) kommer du till Alghero, som är en sevärdhet i sig.

Privat strand

Men det bästa med hotellets läge är stränderna och havet. Till hotellet hör en privat strand, Yacht Club, och för dig som inte vill promenera dit finns det möjlighet till shuttleservice. Nere på stranden finns förutom solstolar och parasoll även en pool med saltvatten, bar och restaurang med havsutsikt. För tider och priser på denna service, hör med receptionen som även hjälper dig med tips och bokning av diverse utflykter. Du har en del aktivitesmöjligheter även på hotellet som tennis, bordtennis, vattengymnastik, fotboll och cyklar. Och i ditt "klubbkort" (obligatoriskt och i 11/6-17/9) har du även tillgång till fri internet i gemensamma utrymmen, olika former av träning som t ex aerobic, kanoter, pedalbåt, strandpoolen, beachvolley mm.

Läs mer om Club Hotel Cala Rosa

Du bor i fina och komfortabla rum

Det finns 125 rum och du kan välja mellan fyra olika rumstyper som ligger i fyra olika byggnader på tomten. Alla rum har aircondition, förvaringabox, Sat-TV, telefon, minibar och hårtork.

Rummen på Club Hotel Cala Rosa

Dubbelrum för 2 personer

Dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar.

Dubbelrum superior för 2 personer och havsutsikt

Renoverade rum med dubbelsäng eller två separata sängar. Havsutsikt.

Juniorsuite för 2/4 personer

Stort rum med en dubbelsäng och en bäddsoffa.

Suite för 2/4 personer

Två separat rum; ett rum med en dubbelsäng samt ett rum med två enkelsängar.

Dölj texten
 
 
search map