Endast boende
Flyg + boende
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Är trots sin berömda strand La Pelosa fortfarande en trevlig liten fiskeby som dock präglas av turismen under sommarmånaderna. Den historiska stadsdelen mellan de två lustbåtshamnarna bjuder på handelsliv, barer, bageri och affärer.

Några av Sardiniens finaste stränder

Strax utanför byn finner man de vita Pelosa och Saline stränderna med det mest kristallklara vatten man kan tänka sig. På stränderna finner man rester av de gamla spanska vakttornen från slutet av 1500-talet. Från Pelosa stranden har man en härlig utsikt till den lilla Isola Piana ön och till Asinara.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Ön Asinara

Asinara Ö är idag en fridlyst nationalpark, men till för bara några år sedan fungerade ön som fängelse ö för några av Italiens farligaste kriminella och terrorister. Efter 1:a Världskriget använde man ön för krigsfångar. Ön har inte haft någon rolig historia och det är därför inte konstigt att ön fått smeknamnet Isola del Diavolo, Djävulsön. Men det är på grund av den barska historien som ön fortfarande är så oupptäckt och har ett så intressant djur och växtliv.

Läs mer om Stintino

Dölj texten
 
 

Populärt på Sardinien

search map