Hotell i Santu Lussurgiu på Sardinien

Albergo Diffuso Sas Benas

 
Albergo Diffuso Sas Benas är inte tillgänglig i dagsläget
Albergo Diffuso Sas Benas är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Santu Lussurgiu här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Santu Lussurgiu är en by som avspeglar Sardiniens tradition och herde-kultur. Här har en musiker samlat andra musiker och etablerat en boende form vars initiativ har banat väg för andra.

För ca 20 år sedan var musikern Antonio Diego Are i den situationen att han skulle hitta boende till flera av sina kollegor som anlänt till den årliga musikfestivalen i byn. Han började leta efter sovplatser i medel standard och således etablerades de första steg av ett "utsprett hotell", d.v.s. möjligheten att husera gäster runt om i byn. Sas Benas heter det idag och var det första i sin kategori att registreras på Sardinien.

Läs mer om Albergo Diffuso Sas Benas

Musikeren Antonio Diego Are fick genast smak för detta och började köpa och renovera byn finaste byggnader och palatser. Idag äger han 4 hus i byn var man inrett flera rum med egna badrum för boende till de som vill gå på upptäcksfärd bland Sardiniens befolkning vars kultur tillhör bergen mera än de fina kusterna.

Bredvid sin hotell-idé har musikern Antonio Diego Are även etablerat en restaurang där man kan njuta av Sardiniens genuina råvaror i ett kök som är baserat på lokal produktion och tradition. Han har gjort ett så bra jobb att han idag är nämnd i de mest kända matguiderna som t.ex. matbibeln Gambero Rosso, Osterie d'Italia, Slow food, osv.

De rum gästerna bor i ligger alla mindre än 200 meter från den kända restaurangen där check-in och frukost försiggår. Rummen är alla smakfullt inredda och har eget bad med toalett och dusch. Ingen av byggnaderna har hiss.

Dölj texten
 
 
search map