Hotell i Sant’Antonio di Gallura på Sardinien

Hotel The Originals Aldiola Country Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Endast en halvtimme med bil från Sardiniens underbara kust ligger dett trevliga hotell. En perfekt plats för dig som vill komma ner i varv och njuta av tillvaron. Hotel The Originals Aldiola Country Resort har ett vackert läge intill den fina lilla sjön Lago di Liscia och om du vill kan du boka ett rum med utsikt över sjön. Det bästa med hotellet är att du har din egen uteplats, att här finns pool och en restaurang där du äter gott.

Ön bjuder på ett vackert inland

Det många ofta glömmer bort är att Sardinien är mer än bara sol och bad, även om just Sardinien är en mästare på detta och kallas allmänt för "Europas Karibien". Men om du är en person som även tycker om natur och gärna vill uppleva lite mer på din semester då passar detta hotell dig bra.
Hotellet ligger på öns norra halva och nästan i mitten vilket innebär att du kan åka både öster som väster ut för att nå det underbara kristallklara havet.

Du har ca 20 km till Cannigione och ca 30 km till en av öns mest kända platser, nämligen Porto Cervo och Costa Smeralda. Om du däremot svänger västerut kommer du till Isola Rossa och den pittoreska kuststaden Castelsardo. Bestämmer du dig för en heldagsutflykt, vilket vi kan rekommendera, och längtar efter de charmiga gränderna i Alghero tar det dig ett par timmar att komma dit. Då bör du även passa på att besöka "James Bond stranden" vid Stintino, inna du svänger hemåt igen.

Läget innebär som sagt att du den ena dagen kan göra långa sköna promenader i vacker natur och den andra lapa sol från några av Sardiniens bästa sandstränder eller från hotellets fina pool, där solstolar och parasoll finns utplacerade. Önskar du mer tips och råd angående utflyktsmöjligheter så hjälper receptionen dig gärna.

Läs mer om Hotel The Originals Aldiola Country Resort

Du äter fantastiskt gott

Att äta gott på Sardinien är oftast en självklarhet och därför är det glädjande att det gör du även här påHotel The Originals Aldiola Country Resort. Här har man ett typiskt medelhavskök och du väljer från en à la carte meny där det finns både fisk,kött, sallader, ostar och salumi. Till maten serveras givetvis goda viner både nationella som lokala och allt det goda kan du njuta av både inomhus eller under bar himmel.

Vill du testa fler restauranger kan du bege dig till Sant'Antonio di Gallura som ligger ca 5,5 km bort. Här finns ett par matställen att välja mellan samt mataffärer, bank och post. Men som sagt, kusten ligger inte långt bort och här har du en uppsjö av trevliga restauranger och uteserveringar i varierande prisklasser.

Alla rum har egen uteplats

Det finns 18 rum på hotellet och i tre olika kategorier, alla i traditionell sardisk stil. Standard-rummen har utsikt över trädgården och kan ta upp till 3 personer, Classic-rummen ligger vända ut mot sjön och har begränsad utsikt över sjön (kan variera från rum till rum) och kan ta upp till 3 personer, Superior-rummen har utsikt över sjön och kan ta upp till 2 personer. De har alla samma faciliteter som aircondition, Sat-Tv, kassafack, hårtork och uteplats med bord och stolar. Internet finns i de gemensamma utrymmena.

Läs om rummen på Hotel The Originals Aldiola Country Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map