Hotell i Sant’Antonio di Gallura på Sardinien

Hotel Funtana Abbas

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Välkommen till Hotel Funtana Abbas, ett enkelt, litet hotell med charm som ligger med ett lummigt läge uppe vid öns norra del. Du har härifrån endast ca 30 min till Olbia och ca 60 min till havet borta vid Porto Rotondo. Ett perfekt läge med andra ord för dig som vill känna på ett lantligt Sardinien som inbjuder till sköna promenader och naturupplevelser både vad gäller inland som öns underbara kustremsa.

Du bor på landet strax intill Lago del Liscia


Att Hotel Funta Abbas föddes som en agriturismo, är lätt att förstå när du kör in på landsvägen som leder dig fram till husen. Här är du nämligen omgiven av ett vackert landskap, fält i olika färger och skog, och strax intill Hotel Funta Abbas, ca 800 meter bort, ligger den lilla sjön Lago del Liscia. Väljer du att semestra här kan du vänta dig ett lantligt läge där du kan njuta av din tillvaro i lugn och ro och där du är omgiven av en vacker natur. Detta i sin tur innebär att du kan packa ner ett par bra kängor och stavar för att till fots upptäcka ett annorlunda Sardinien, en bit bort från jet-set livet ute vid kusten. Eller varför inte, bara luta dig tillbaka och koppla av intill poolkanten.

När du känner för att få lite liv och rörelse runt dig kan du antingen åka österut mot Golfo Aranci, norrut mot Palau och Santa Teresa Gallura eller västerut till Badesi och Isola Rossa. Och eftersom du har nästan lika långt (ca 60 min med bil) till att dessa kända sevärdheter och platser kan man säga att du har ett ypperligt utgångsläge från Hotel Funtana Abbas. Utöver detta bor du endast ca 30 min (20 km) från historiska Tempio Pausania.

Läs mer om Hotel Funtana Abbas

Slå dig ner och bli serverad lokala specialiteter


Det är alltid lika trevligt att bo på ett ställe som har en "mat-historia" precis som Hotel Funtana Abbas för det innebär att du i regel äter gott. Lokala råvaror som är noga utvalda av kocken, kärlek och passion är basen och hemligheten bakom ett lyckat recept. Så du kan förvänta dig traditionella sardiska rätter och viner på menyn. Har du speciella önskningar gällande glutenfritt och vegetarisk kost så meddela receptionen redan vid din ankomst, så gör de sitt bästa för att tillgodose dina behov. Det serveras både lunch och middag på Hotel Funtana Abbas och maten kan du njuta av på terrassen, om vädret tillåter varifrån du har utsikt över sjön och landskapet.

Om du känner för att alternera dig kan du åka bort till Sant'Antonio di Gallura där du har ett par cafeer, mataffär, apotek och restaurang. Annars är det Olbia som gäller, där du har en uppsjö av allt mellan himmel och jord.

Du bor i enkla rum för upp till fyra personer

Rummen är spartanskt inredda med trämöbler och har alla Sat-TV, aircondition och hårtork. Du kan välja rum ut mot sjön.

Läs om rummen på Hotel Funtana Abbas

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Funtana Abbas

Läs personliga omdömen av Hotel Funtana Abbas som ligger på Sardinien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Funtana Abbas. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastisk utsikt

Fantastisk utsikt från terrassen framför vårt rum. Hjälpsam personal.

Läs mer
 
search map