Omdömen från Residence Cristal Blu

 
Residence Cristal Blu är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Cristal Blu är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Santa Teresa di Gallura här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Cristal Blu

Läs personliga omdömen av Residence Cristal Blu som ligger på Sardinien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Cristal Blu. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Residence Cristal Blu

Residence Cristal Blu
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Cristal Blu
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med balkong)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Camilla med familj från Stockholm i Sverige bodde på Residence Cristal Blu i Santa Teresa di Gallura från den 30. juni till den 14. juli 2012. Innan dess hade de bott på Hotel Pedraladda i Castelsardo.

Vi är mycket nöjda med boendet på Sardinien! Santa Teresa är en perfekt byhåla där man kan gå till stora torget och äta en glass kl 21-23. De flesta sitter bara rakt upp och ner på en bänk och njuter av svalkan och det ordnades olika evenemang på torget också, tex cabaret en kväll. Man behöver inte känna att man måste sitta still på ett dyrt kafé eller shoppa massa krimskrams för att tillbringa tid ute bland folket. Mycket barnvänligt! Residence Cristal Blu ligger perfekt till, mellan stora torget och nya "turisthamnen". Det var en del trafik på gatan utanför sovrummet så det gick inte att ha öppet fönster utan vi fick köpa AC för att kunna sova i värmen. Gatorna runt omkring kändes trygga. Det vi saknade i lägenheten är utsikt och uteplats att äta på. Men vi såg också att INGEN sitter ute på balkong eller altan i Santa Teresa utan alla hänger endast tvätt på balkongen. Vi hade balkong men inga möbler så vi tog oftast after-beach på balkonggolvet, dvs dricka och chips innan vi gjorde middag eller gick på restaurang. Restaurang Marlin hade riktigt god mat. Ett stort plus för en barnfamilj är att det låg ett tvätteri 30 m bort och det var enkelt att köra en maskin för 5 EUR och torktumlare för 5 EUR så kändes handdukar och kläder som nya. Det var också väldigt nära till mataffären så vi storhandlade bara en gång med bil, sedan stödköpte vi bröd och mjölk och alla goda charkuterier i mataffären på gångavstånd (väldigt nära). Poolen var jättebra, vi badade där i stort sett varje förmiddag och var oftast ensamma. Lägenheten i sig mycket bra med allt vi behövde; möjlighet att laga frukost, kaffe, lunch, middag, mellis och duscha på kvällen och sova gott. Lätt att parkera hyrbil utanför på gatan. Vi kan rekommendera hotellet till andra men skulle nog hellre prova något nytt än åka tillbaka dit själva - vi älskar nämligen utsikt och hav.
Vi åkte förbi Isola Rossa och åt en lunch. Det verkar vara en trevlig byhåla med små kaféer och barer och restauranger och lite badklädesaffärer (även dyk-grejer). Stranden ligger mitt i. Vi åkte också till La Pelosa för att prova den berömda stranden. Där var det mycket mer turister och helt fullt på stranden. Vattnet faktiskt helt fantastiskt! Men när vi åkte tillbaka till Santa Teresa såg vi att vattnet och botten på närmaste stranden Rena Bianca var i princip lika bra som La Pelosa. Det var häftigt att se "Karibien" men mängden turister drar helt klart ner upplevelsen. Vi övernattade på hotell La Pelosetta och fick därmed rabatter på solstolar och strandbaren men gratisstranden var full med folk redan kl 8 på morgonen.
Både i Castelsardo och Santa Teresa mötte vi nästan endast italienska turister. Det är bra för då blir det bra kvalitet på maten och vinet, kaffet och glassen ;)
Oj, det blev långt men hoppas ni kan ha någon nytta av texten till andra resenärer. Fast vi vill egentligen inte att de ska åka dit och upptäcka La Dolce Vita!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Åsa-Lena med familj från Billdal i Sverige bodde på Residence Cristal Blu i Santa Teresa di Gallura från den 21. till den 24. september 2011.

Vi är mycket nöja med resan och hotellet. Dock så var poolen avstängd, vilket inte framgick i vår bekräftelse (då det stod att parasoll och solstolar ingick till den 2 oktober). Hade vi vetat att det inte fanns tillgång till pool, hade vi valt ett annat hotell eftersom poolen är mycket populär hos våra barn. Annars fräscht hotell och nära till centrum och mataffär (sistnämnda endast 50 m).

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map