Semesterbostad i Santa Teresa di Gallura på Sardinien

Residence Cristal Blu

 
Residence Cristal Blu är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Cristal Blu är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Santa Teresa di Gallura här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I det historiska centrum i Santa Teresa di Gallura och ca. 200 meter från stadens lilla hamn ligger detta helt nya semester-residens med 21 lägenheter fördelade på tre våningar som omger den privata poolen.

Bo nära centrum och stranden

Här bor du i en liten ostörd oas nära Santa Teresa di Galluras livliga centrum och heller inte långt ifrån den sköna stranden Rena Bianca.

Läs mer om Residence Cristal Blu

Santa Teresa di Gallura ger dig allt

I Santa Teresa di Gallura finner man supermarket och andra mataffärer, restauranger, pizzerior, barer, glassbarer, bagare, olika butiker, discotek samt apotek och läkare. På stranden finns det möjlighet för windsurfing, hyra kanoter och trampbåtar samt andra vattenaktiviteter.

Välinredda lägenheter

De totalt 21 lägenheterna är snyggt men enkelt inredda med material av hög kvalitet. De är utrustade med TV, porttelefon med video, förvaringsbox och aircondition. De flesta lägenheter har dessutom balkong eller terrass.

Lägenheterna på Residence Cristal Blu

Enrumslägenhet med 2/3 sovplatser (utan balkong)

Består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, ytterliggare en sovplats samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har varken balkong eller terrass.

Enrumslägenhet med 2/3 sovplatser (med balkong)

Består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, ytterliggare en sovplats samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med balkong)

Består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har balkong eller terrass.

Dölj texten
 
 
search map