Hotell i Santa Maria Navarrese på Sardinien

Lanthia Hotel Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Förutom att du bor bra håller hotellets restaurang hög standard. Här tänker man inte bara på vad som ska stå på menyn utan även på själva upplevelsen med detaljer som är enkla och samtidigt eleganta. Högsta kvalitetet på råvaror, uteslutande från Sardinien, tillsammas med noga utvalda viner bidrar till helheten och välbefinnandet. Den goda maten kan du avnjuta både inomhus som ute på terrassen.

Kort promenad till centrum

Du bor endast ca. 150 meter från det inbjudande havet och ca. 500 meter från Santa Maria Navarreses centrum vilket gör Lanthia Hotel Resort ett attraktivt resmål. Du kan även gå till den fina, lilla småbåtshamnen där segelbåtarna ligger och guppar, ca. 800 meter bort. Den lilla diskreta kustbyn är inte stor, men bjuder på barer, restauranger/pizzerior, apotek, mataffärer och glassbar. För ett varierande utbud kan du bege dig till Arbatax som ligger ca. 12 km bort.

Läs mer om Lanthia Hotel Resort

Allt du behöver

Som gäst är det lätt att trivas på Lanthia Hotel Resort och hotellet erbjuder den service du behöver för en avkopplande vistelse. Dagarna kan tillbringas antingen i en av de bekväma solstolarna runt poolen eller på den tillhörande stranden som är utrustad med allt du behöver för sköna, lata dagar. För att komma till stranden korsar du en liten pinjeskog och här har man satt ut loungemöbler och hängmattor där du kan slå dig till ro och riktigt koppla av.

Faciliteter på hotellet

På hotellet, förutom strandbaren finns det en bar där du kan köpa goda drycker och som håller öppet dygnet runt. När du känner att det är dags för en bit mat kan du antingen ta plats på hotellets restaurang, som även har uteservering eller gå till någon av de närliggande matställena. Tillgång till internet har du på ditt rum och vid de allmänna utrymmena som t.ex. i lounge-området där du kan vila ut efter dagens olika äventyr. Och när det kommer till äventyr så är receptionen dig behjälplig med tips och råd på olika upplevelser som hästridning, cykling, vinprovningar mm.

Ett intimare boende

Då här endast finns 28 rum råder det en lite intimare känsla på Lanthia Hotel Resort. Här finns fem olika rumstyper och varje rum har namn efter en sardisk stad och är samtliga komfortabelt inredda med Sat-Tv, internetuppkoppling, aircondition, kassafack, minibar samt möjlighet till balkong eller terrass förutom i de rum som heter dubbelrum (classic).

Läs om rummen på Lanthia Hotel Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map