Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Utforska de mest populära platserna: Cala Follo, Cala Goloritzé, Cala Luna, Ispùligi de Nie (även känd som Cala Mariolu) och Cala Sisine.

Tillbringa din nästa badsemester på Sardiniens östkust

Ett landskap med frodig medelhavs vegetation vilket återspeglas i det klara och genomskinliga vattnet. Denna kustby är en del av kommunen Baunei provinsen Nuovo, där ca. 1450 personer bor. Den ligger på centrala östkusten av Sardinien, som ligger ca. 150 km norr om Cagliari och 160 km söder om Olbia. Bostadsområdet Tancau sul Mare och stranden ligger intill.

Upptäck legenden

Orten byggdes upp runt år 1950 och fick ett gammalt och mystiskt namn som kombinerar historiska Medeltiden och en legend. Besök den medeltida kyrkan som är omgiven av hundraåriga olivträd och en symbol för Santa Maria Navarrese. Enligt legenden byggdes kyrkan strax efter år 1000 av prinsessan Navarra och fick detta namn från en region i Spanien och tillägnad den jungfru som överlevde förlisningen av ett fartyg.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 
search map