Semesterbostad i Santa Margherita di Pula på Sardinien

Lantana Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På Lantana Resort är det lätt att trivas och speciellt barnen uppskattar en vistelse här då de har stora ytor att röra sig på samt en lekplats där de kan träffa nya vänner. Här finns en stor vacker pool på 400 m² och med ett djup mellan 60-160 cm. I högsäsong ordnar man här roliga aktiviteter för de minsta tre gånger i veckan och du som vuxen kan vara med på vattengympa och pilates eller beställa massage borta vid den lilla wellnesshörnan. Här finns t.o.m en liten löparslinga och möjlighet att spela pingis.

Du har allt du behöver för att trivas

Lanta Resort har en stor och lummiga trädgård med 100 palmer (15 olika sorter), kaktusar och blommor. Här finns ett stort, fint poolområde utrustat med solstolar och parasoll där du kan slappa dagarna i ända. Strax intill finns en bar där du kan förse dig med förfriskningar under dagens lopp och när hettan gör sig alltför påtaglig. På hotellet finns en reception med internet-point, och så även fri Wi-Fi överrallt.

Lokala specialiteter

I hotellets restaurang dukas det fram lokala specialiteter och har du speciella önskemål (t.ex. gällande vegan, vegitariskt, gluten och laktos) är det bara att säga till i god tid så att de kan förbereda något även för dig. Frukosten serveras i restaurangen men så även i baren och under bar himmel så klart.

I hotellbaren kan du beställa goda drinkar såväl före som efter maten. Under sommarhalvåret brukar man ordna temakvällar ett par gånger i veckan, och då brukar det vara ett sardiskt tema så klart med sång och dans och kan vara allt från fisk till grillkvällar. När du känner att du vill prova på något annat än sol och bad kan du traska bort till Pulas mysiga lilla centrum. Staden är som sagt inte så stor men här finns allt du behöver som flera restauranger och barer att välja mellan samt butiker av olika slag, apotek, post, bank, tvätteri, blomsteraffär och mataffärer.

Läs mer om Lantana Resort

Sardinien är känd för sina fina sandstränder

Runt om öns vackra kuststräcka dyker härliga stränder upp och Sardiniens södra del är inget undantag. Ca 1,5 km från Lantana Resort ligger den närmsta stranden, Nora Beach, och som du nå med hotellets shuttlebuss om du inte vill ta dig dit på annat sätt. Du har stränder strax utanför i Pula och åker du västerut har du fler sandstränder och badvikar att välja mellan.

Känner du för en heldagsutflykt kan du hoppa in i bilen och köra österut förbi Cagliari och vidare till Villasimius med sina underbara vita stränder. Det får bli en heldagsutflykt då det tar ett par timmar att köra dit. Vill du inte ligga på stranden hela dagarna kan du åka på utflykter till Nora, Cagliari och droppstensgrottan Is Zuddas i Santadi.

Är du intresserad av olika aktiviteter så väl till land som till havs kan du alltid be receptionen om hjälp. I din närhet finns bl. a möjlighet att dyka, åka vattenskidor, kit-surfa, hyra båt, rida, spela tennis och spela golf på en 18-håls bana.

Värt att veta

Barn under 12 år får inte vistas i poolen utan uppsyn från en vuxen. Det finns tvättmöjlighet på Lantana Resort, mot avgift. Det går att få lättare luncher på hotellet, som pasta, pizza, sallader, smörgåsar, frukt och dessert.

Trevligt inredda rum och lägenheter

Det finns totalt 32 lägenheter och 25 rum på Lantana Resort. Alla hotelllrum och lägenheter finns i en två våningsbyggnad formad som en halvmåne och i mitten ligger poolen. De är samtliga inredda i klassisk sardisk stil både vad gäller färger och material. Du kan välja mellan lägenhet och rum i olika kategorier. Rummen är utrustade med; aircondition, Sat-TV, kassafack, Wi-Fi, minbar (ej fylld) och hårtork. Lägenhterna är utrustade med; aircondition, Sat-TV, Wi-Fi, micro, kyl och frys, diskmaskin,kassafack och hårtork.

Läs om l√§genheterna på Lantana Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map