Hotell i Santa Margherita di Pula på Sardinien

Hotel Mare Pineta

 
Hotel Mare Pineta är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Mare Pineta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Santa Margherita di Pula här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Mare Pineta ligger i en frodig pinjeskog vid en skön strand av finaste sand. Här befinner man sig ca. 4 km från Pula, 35 km från Cagliari och 38 km från flygplatsen.

Hela hotellet är omgivet av en stor och välskött park med höga pinjeträd. Huvudbyggnaden vänder mot havet och innehåller alla gemensamma utrymmen samt hotellets reception, bar och restaurang. Vid stranden finns tennisbana och pool och mot betalning kan man utnyttja de faciliteter som finns på närliggande Hotel Flamingo. Hotellets 64 rum ligger i en rad bungalows format som en halvcirkel bakom huvudbyggnaden. Alla rum har ingång från trädgården.

Läs mer om Hotel Mare Pineta

Hotellets restaurang bjuder på ett internationellt kök samt lokala specialiteter. Frukosten serveras á buffet och bjuder på mer än bara en croissant och en kopp espresso som annars är standard på många italienska hotell. Kvällsmaten som är inkluderat i boende med halvpension serveras vid bordet. Om man önskar det kan man också äta lunch här som serveras á la carte.

Alla rum är utrustade med telefon, minibar, satellit-TV, aircondition och badrum med toalett och dusch samt hårtork. Rummen på första våningen har alla en utomhus patio medan de på andra våningen har en terrass. Man har dock inte havsutsikt från rummen.

Dölj texten
 
 
search map